Аптека Детелина можете да посетите на адрес: гр. София, кв. Обеля 2, бл. 264 или на адрес: гр. София, кв.Овча купел, ул. Народно хоро 11. Работим 24 часа 7 дни в седмицата.

Аптеките ни поддържат богата номенклатура от лекарства, разнообразие от хранителни добавки на български и чужди фирми, санитарни консумативи и средства, медицинска козметика, добавки за спортисти, медицински апарати и консумативи.

Аптека Детелина приготвя екстемпорални форми, работи със здравна каса и зелени рецепти. Всичко, което е без рецепта можете да закупите и през нашата онлайн аптека, като всичко ще Ви бъде доставено в рамките на 24 часа, безплатно за поръчки над 65 лв и с тегло до 1кг. За град София предстои стартиране на услугата „Доставка в деня на поръчката", ако заявката е направена до 11 часа сутринта.

Екипът на Аптека "Детелина" работи вече 20 години с грижа за своите пациенти.  Благодарим на всички, с които във времето изградихме дълготрайни взаимоотношения, основани на доверие и уважение. Надяваме се с новият ни проект - онлайн аптека Детелина, да продължим да бъдем полезни и в услуга на Вашето здраве.

 Екипът ни остава на разположение за Вашите въпроси и поръчки!


Бърза поръчка