• WOMAN /УОМАН X 60 КАПС.

WOMAN /УОМАН X 60 КАПС.

22.49лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
WOMAN
Каталожен код:
526
Производител:
BIOHEALTH INTERNATIONAL

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Облечаква симптомите на менопаузата  - горещи вълни, главоболие, безсъние.

WOMAN на Vital Concept е хранителна добавка, която помага за нормалното възприемане на промените в тялото по време на прехода към менопаузата и допринася за цялостното и бързо потискане на всички симптоми и усложнения . 

Добави WOMAN към дневния си режим и го остави да ти помогне със симптомите на перименопаузата и менопаузата и в борбата с горещите вълни, главоболията и безсънието. 

На твоя помощ идват: 

Екстракт от соя 

Соята се счита за една от най-ефективните съставки в облекчаването на менструалните симптоми. 

Калций, Магнезий и Витамин D 

Намаляват ефектите на остеопорозата и поддържат костите здрави . 

Биофлавоноидите (цитруси) 

Спомагат укрепването и увеличаването на капилярната резистентност . По-високите дози биофлавоноиди , в съчетание с витамин D , облекчават горещите вълни и ти помагат отново да спиш леко. 

Фитоестрогени 

Добавихме ги, за да ти помогнем да пребориш естрогенната недостатъчност с помощта на съставки, извлечени от растения, които имитират действието на естрогена. Така запазваш младежкото си излъчване и добро здраве. 

WOMAN се грижи и за твоята кожа 

Влияе положително върху възстановяването на кожата, забавянето на процеса на стареене и помага за намаляване появата на бръчки . 

Основно действие:

Баланс и спокойствие 

Благоприятства симптомите на менопаузата и възстановява естрогенния баланс

Подпомага намаляването на горещите вълни, главоболието и безсънието

Полезен при менструални симптоми

Намалява ефектите на остеопорозата и поддържа костите здрави

Ефективно за възстановяване на кожата, забавяне процеса на стареене и намаляване бръчките

Какво съдържа :

Родиола Розеа 

Родиола (Златен Корен) се използва за увеличаване на енергията, издръжливостта, силата и умствения капацитет, както и за да помогне на организма да се адаптира и да се противопостави на физическия и химически стрес, причинени от околната среда . Освен това се използва за подобряване на сексуалната функция и срещу депресия и сърдечни нарушения. 

Соя 

Соята стимулира метаболитните процеси в тялото, централната нервна система и сърдечната дейност. Понижава риска от сърдечно-съдови проблеми. Също така подновява и регенерира кожата, забавя стареенето и намалява бръчките. Облекчава менструалните симптоми. 

Червена детелина 

Червената детелина се използва за предотвратяване на остеопорозата, намаляване на риска от образуване на кръвни съсиреци. Основните ползи от червената детелина са: облекчаване на симптомите при менопауза, подобряване на здравето на костите и благотворно влияние върху сърдечносъдовия апарат.

Съставки: калциев карбонат, екстракт от соя (40% изофлавони), обвивка на капсулата: хидроксипропил метилцелулоза (растителна), екстракт от червена детелина (8% изофлавони), екстракт от портокал – плодове (60% биофлавоноиди), екстракт от родиола розеа (3% розавин), холекалциферол, противослепващ агент: магнезиеви соли на мастните киселини. 

Препоръчителен прием: 2 (две) капсули дневно с много течности. 

Важна информация: Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот. 

Не надвишавайте препоръчаната дневна доза. 

Пазете от малки деца. 

Начин на съхранение: Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място. Затваряйте добре след всяка употреба.