• VITAMIN C OLWAY / ВИТАМИН С 100 капс

VITAMIN C OLWAY / ВИТАМИН С 100 капс

59.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
ВИТАМИНИ C
Каталожен код:
874
Производител:
COLWAY Полша

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Витамин С е един от най-важните витамини в храната ни. Спомага за формирането в тялото на колаген - основната съставна част на протеина, на младежта и съединителната тъкан. Човекът не може без витамин C, краен пример за катастрофалните последици от неговият дефицит е болеста скорбут. В новия забързан живот преплетен с неправилно хранене не винаги можем ефективно да се грижи за редовно осигуряването на организма с витамин С.

Витамин C при повечето таблетки се синтезира от царевица декстроза, аскорбинова киселина, но този вид се абсорбира слабо от организма, като при употреба редовно или във високи дози може да доведе до неблагоприятни последици за здравето.

При производството на хранителна добавка C-olway, се използват продукти източници на витамини, които го съдържат като най-бионаличен за тялото. Горчивия портокал като тегло и суровина притежава рекордни показатели по отношение на процентното съдържание на витамин С,

Витамините намиращи се в Fagopyrum esculentum притежават най-висока бионаличност, степента, до която се освобождава витамин в стомашно-чревния тракт и след това се абсорбира и се разпространява в тъканите на органите. Витамин C в Елда и в плода Горчив портокал има нещо много по-важно - а именно че е с много висока биологична активност ( степента, до които витамините се абсорбират от храната )

Как да използвате: приемайте по 1 капсула на ден . Да не се превишава част от препоръчителния дневен прием. Увеличаване на дневния прием на хранителния прием изисква консултация с лекар. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Особености: Елда е растение в продължение на хиляди години в медицината обезщетения Източна, между другото за борба с високо кръвно налягане, лошо кръвообращение, алергии, разширени вени, подуто измръзнало, капилярна дисфункция и много други заболявания, както и на целия спектър от симптоми на преждевременно стареене. Той е богат източник на биофлавоноиди, ензими и други вещества. Извлеченият от покълнала Елда екстракт е с най-висока бионаличност на витамин C (абсорбция в човешкото тяло). В зрели зърна от елда Витамин C на практика изчезна.

Горчив портокал (Citrus Aurantium L.) е годни за консумация плодове. Тя осигурява чудесен източник на витамин С, стандартизиран екстракт може да достигне 42%. Горчивия портокал е богат не само на витамин С, но също така и полифеноли, антоцианини и други мощни антиоксиданти бета-каротин, про-витамин, витамин В1, В2, В6, минерали като калций, фосфор, желязо, магнезий, натрий, селен и калий.

Пакетът включва:

100 капсули, които са достатъчни, за да можете да използвате повече от 3 ​​месеца!  

1 капсула - 600mg (препоръчваната доза от продукта на ден) включва:

Екстракт от плод на Горчив портокал (Citrus Aurantium L.) 375 mg от които 150mg са Витамин C

Извлечение от покарали семена от Елда (Fagopyrum esculentum Moench) 125mg от които 50mg са Витамин C

40% от съдържанието на цялата капсулата е Витамин C  с количество 200mg

Състав: Екстракт от покарали семена от Елда (Fagopyrum esculentum Moench), екстракт от плодовете на Горчив портокал (Citrus Aurantium L.).

Помощни вещества: Рибен желатин (капсула изоставане), магнезиев стеарат (естествена антиагломериращи агенти).

Продукта не включва състава: синтезирани форми на аскорбинова киселина, ascorbates, минерали, цитрат, консерванти, хранителни оцветители, ароматизанти, захари, сол, нишесте, мая, пшеница, глутен, соя, зелен пипер, изолирани комплекси на биофлавоноиди, глицерин, карамел, целулоза, с халки, сорбитол, Допълнение прах от концентриран портокалов сок, захарин, захарин, сукралоза, фруктоза, гума гуар или целулоза, силициев диоксид, карбоксиметилни съединения, декстроза, или всеки друг материал от генетично модифицирани растения.

Съхранение: Съхранява при стайна температура на сухо, недостъпно за малки деца място в затворена оригинална опаковка.

Противопоказания: Свръхчувствителност към някоя от съставките на добавката.