• Visio Complex с таурин - 237 мл

Visio Complex с таурин - 237 мл

41.00лв.
Наличност:
Разпродаден
Модел:
сироп
Каталожен код:
7268
Производител:
AD Medicine
  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

ADLiquid™Visio Complex – с таурин™ е единственият продукт за очи, подходящ и за спортисти, както и за всеки, който се нуждае от допълнителен прием на таурин. ADLiquid™ Visio Complex – с таурин™ е под формата на колоиден разтвор, което осигурява 98 % усвояване на всички съставки от организма. Продуктът е с доказано качество, използва се от специалистите в областта на медицината и спорта вече повече от 10 години. Съставът е гарантиран, поради строгия контрол в производствената ни база в САЩ /Калифорния/. В 5 мл. ADLiquid™ Visio Complex -с таурин™ се съдържат 600 мг. лесно усвоим таурин, което е напълно достатъчна доза, дори и за професионални спортисти.

 Заедно с другите съставки ADLiquid™Visio Complex -с таурин™ способства за поддържане на добро зрение, подходящо за всички, които натоварват очите си, както и за добро общо здраве, издържливост и добра мускулатура. Ако желаете да се погрижите за себе си това е Вашият продукт, доверете се на доказан производител, без компромис в качеството!

Visio Complex -с таурин съдържа комбинация от Лутеин и Зиаксантин, подсилена със стандартизирани екстракти от Гинкго БилобаЧерна Боровинка и комплекс от жизненоважни нутриенти, витамини и минерали /цинк, селен ,вит.А,С,Е, бета-каротенбиофлавоноиди/. Единственият на българския пазар продукт за очи съдържащ  освен лутеин  и Таурин-аминосъединение необходимо за здравето на ретината,за мускулите и са сърцето. ADLiquid™ Visio Complex -с таурин подпомага здравето и нормалните функции на очите и осигурява антиоксидантна защита на очните структури, подходящ е не само за хора с проблеми със зрението, но и за всеки, който се нуждае от прием на таурин, особено за спортисти.

ADLiquid™ Visio Complex -с таурин способства за добра микроциркулация и кръвоснабдяване на окото. Подпомага нормалните зрителни функции при диабетно болни и възрастни.Тауринът и другите съставки допринасят за здравето на очите при работа с компютър и други вредни въздействия на околната среда.

 

Начин на приложение на ADLiquid™Visio Complex – с таурин:

5мл. дневно преди хранене в продължение на 2-3 месеца