• VIEW PROTECT – ЗАЩИТА ЗА ВАШИТЕ ОЧИ

VIEW PROTECT – ЗАЩИТА ЗА ВАШИТЕ ОЧИ

50.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
2561
Производител:
Biotica 1961

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Намалява умората на очите

Повишава имунитета и цялостната жизнеспособност

Има съдоукрепващо и тонизиращо действие

Предпазва очите от действието на синята светлина (част от слънчевите лъчи и изкуственото осветление)

Забавя прогресията на катаракта

Подобрява нощното виждане

Препоръчва се при хора с високостепенно късогледство

Препоръчва се като профилактично средство за предпазване от развитие на катаракта и макулна дегенерация свързана с възрастта

Препоръчва се при хора, работещи на компютър

Предпазва кръвоносните съдове на ретината от увреждане


ИЗЦЯЛО естествен продукт

VIEW PROTECT е изключителен продукт, съставен от 100% натурални продукти. Предназначен е за хора с определен риск от увреждане на лещата и макулата на ретината на очите. Намалява риска от възрастова макулна дегенерация, катаракта („перде“), подобрява зрителната острота, предпазва очите при работа с компютър и при наличие на изкуствено осветление.


НАШИТЕ ОЧИ какво представляват

Окото е сетивен орган със сложен физиологичен строеж и оптична схема. То е изградено от удивително разнообразни тъкани. Тези тъкани изпълняват множество функции: от това да ни позволяват да виждаме изключително детайлни образи до това да ни предупреждават за опасности, преди да сме ги усетили.


Устройството на човешото око много наподобява това на видеокамера. Всъщност по-правилно е да се каже, че устройството на камерата наподобява това на човешкото око. Разбира се, човешкото око е много по-съвършено и от най-добрите камери. Око без увреждания е способно да вижда добре при много слаба и при много силна светлина – нещо, което е голямо затруднение при камерите. Лещата при окото играе ролята на обектива на камерата. Ролята на блендата на камерата се изпълнява от зеницата, която се свива и разширява според това колко е силна светлината , попаднала върху ретината. Ретината възприема изображението и го превръща в сигнал към мозъка. Цветът на ретината е розово-червеникав, затова често при снимки на тъмно се проявява ефекта „червени очи“, защото се вижда силно осветената от светкавицата ретина.


Човешкото око е сензорен орган, чрез който добиваме 80% от цялата значима информация за заобикалящата ни среда. За съжаление заобикалящата ни днес среда излага очите ни на много вредни въздействия: изкуствено осветление, ултравиолетово излъчване от слънцето, излъчвания от телевизионните и компютърни екрани, тютюнев дим, замърсен въздух и редица други.


Поради тези фактори и образуването на свободни радикали като резултат от метаболитните процеси в клетката, очите могат да се увредят в значителна степен. Могат да се появят възпаления, алергии, сърбеж, зачервяване на очите, подуване на клепачите, сълзене, замъглено виждане, нарушаване на зрението.


VIEW PROTECT намалява умората на очите

КАТАРАКТА какво представлява


Катаракта е помътняване на лещата на окото, която обикновено е прозрачна. За хората, които имат катаракта, процеса на виждане е изключително затруднен и може да се опише като гледане през перде (затова често се нарича старческо перде). Други пациенти описват зрението си като гледане през замъглен или замръзнал прозорец. Замъгленото зрение, причинено от пердето в очите може да направи много трудно извършването на някои ежедневни дейности като четене, каране на кола (особено през нощта). Все по-трудно става да видите изражението на лицата на Вашите близки и приятели.


При развитието на катаракта, при някои хора се увеличава диоптъра за далече, други свалят очилата за близо, а трети имат двойни образи, когато гледат само с едно отворено око.


Както вече описахме по-горе, катарактата е помътняване на човешката вътреочна леща намираща се в окото. Този процес засяга зрението и повечето катаракти са свързани с процеса на стареене. Катарактите са много често срещани при по-възрастните хора, но за съжаление възрастта на пациенти с катаракта се намаля поради множество фактори като стрес, медикаментозно лечение, предразположеност и други. До 80-годишна възраст, повече от половината от всички хора имат или катаракта или са преминали операция на катаракта. Катарактата може да се формира както само в едното, така или и в двете очи.


VIEW PROTECT предпазва очите от действието на синята светлина


ПРИЗНАЦИТЕ и симптомите на старческото перде включват

Затъмнено, замъглено или пo-слабо зрение

Нарастваща трудност с визия през нощта

Чувствителност към светлина и отблясъци

Необходимост от по-ярка светлина за четене и други дейности

Виждане на “ореоли” около светлини

Избледняване или пожълтяване на цветовете

Двойно виждане в един поглед

Чести промени в предписаните очила или контактни лещи


При други очни заболявания, като глаукома, диабетна ретинопатия, макулна дегенерация, зрението също постепенно намалява.


VIEW PROTECT се препоръчва при хора, работещи на компютър


Можем до голяма степен да противодействаме на вредните влияния на околната среда с продукти, които имат антиоксидантно действие. Лещата е най-често уврежданата част от окото. 98% от сухото вещество на лещата се падат на протеините. Свободните радикали увреждат тези протеини, предизвиквайки тяхната дегенерация. Това е основата на заболяването катаракта. С комбинирана антиоксидантна защита опасността от поява на “перде” се намалява с 1/3.


VIEW PROTECT има 100% натурален състав, предпазва очите от вредни външни въздействия и подобрява зрението


ПРЕВЕНЦИЯ и цялостно решение:

Здрави очи

Ясно зрение (контрастност)

Зрение с наситени цветове

Острота на зрението

Подобрено нощно виждане


Без странични действия абсолютно безопасен за еднократно или редовно използване

100% натурален състав само активни съставки на билки


Тестван от експерти, VIEW PROTECT е сертифициран и отговаря на стандартите за качество

Лесен и удобен за прием