• Вечерна Иглика масло 500 mg х 180 софтгел капсули

Вечерна Иглика масло 500 mg х 180 софтгел капсули

44.71лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
3649
Производител:
Natural Factors

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Вечерна Иглика масло 500 mg х 180 софтгел капсули – естествен продукт за облекчаване симптомите за менопауза и ПМС


Чисто масло от вечерна иглика, извлечено от биологично отглеждани растения. Маслото се извлича чрез студено пресоване, без използването на хексан или други разтворители. Ултра чист източник на омега 6 мастни киселини, без консерванти.


Всяка капсула е източник на 500  mg масло от вечерна иглика, в което се съдържат 50 mg гама-линоленова киселина (GLA) и 360 mg цис-линолова киселина (LA).


В тялото, GLA се преобразува в простагландини, които изпълняват много важни биологични функции. Те играят важна роля в контрола върху възпалението, нивата на холестерола и хормоналния баланс, важни са за зрението, влажността на кожата, кръвообращението и нивата на енергия.


В случаите на прекомерна консумация на захар, наситени и транс мазнини, и/или високи нива на глюкоза в кръвта, има висок риск от недостиг на GLA.


Маслото от вечерна иглика на канадската компания Natural Factors е най-чистата и стабилизирана форма на масло от вечерна иглика на българския пазар. То е изцяло натурално, студено пресовано, извлечено при ниска температура, без използването на опасни разтворители като хексан. Студеното пресоване запазва всички всички хранителни качества на маслото! Продуктът не съдържа органични остатъци, промеси и консерванти!