• HEADOC - Уред за лечение на главоболие, стрес и напрежение

HEADOC - Уред за лечение на главоболие, стрес и напрежение

  • Модел: HEADOC
  • Каталожен код: 1968
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 268.00лв.


HEADOC е иновативен уред за лечение без медикаменти на стрес, напрежение, главоболие и мигрена.

Три нови технологии, комбинирани в един уред, лекуват проблеми, причинени от съвременния начин на живот.

С помощта на козметичния адаптор HEADOC може да се използва и като масажор за  нанасяне на кремове и масла върху кожата, спомагайки за по-лесното им усвояване.

Повече информация:

ОТРИЦАТЕЛНИ ЙОНИ

Места, с високо съдържание на отрицателни йони имат положителен ефект върху когнитивните процеси и настроение. Водопадите, Алпите и много други места на открито ни предлагат висока концентрация на отрицателни йони, а с HEADOC ги държите в ръката си.

ФОТОТЕРАПИЯ С LED ЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА

Доказано е, че фототерапията с LED червена светлина увеличава метаболизма на мускулите и тъканите. НАСА използва фототерапията като основна част в грижата си за астронавтите в космоса. Фототерапията с червена светлина се използва често в козметичните центрове. Приложима е при козметични апарати за домашна и професионална употреба.

ВИБРАЦИОННА ТЕРАПИЯ

Вибрацията е доказан метод за успокояване на стреса и подобряване на кръвообръщението. HEADOC използва предимствата на вибрационната терапия, за да се справи с напрежението, болката и дори с подобряването на съня. HEADOC вибрацията е успокояваща и релаксираща, подпомага действието на другите две технологии, включени в HEADOC.