• Turmerich Heart 535 mg

Turmerich Heart 535 mg

95.16лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
2470
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Turmerich™ Heart 535 mg – естествена подкрепа за сърдечно-съдовата система.

Надеждна грижа за сърцето и сърдечно-съдовата система с изцяло растителната формула Turmerich™ Heart! Turmerich™ Heart комбинира стандартизиран екстракт от куркума с екстра качество (източник на 95% куркуминоиди), екстракти от чесън (луковица), нар (цял плод) и глог (лист и цвят), коензим Q10, както и стандартизиран екстракт от черен пипер BioPerine®, който максимално увеличава усвоимостта на куркумата!

Turmerich™ Heart се препоръчва като съпътстваща терапия при висок холестерол и прием на статини, високо кръвно налягане, прекаран инфаркт или инсулт, сърдечна недостатъчност и други нарушения на сърдечно-съдовото здраве. Отлично средство за профилактика и поддържане на сърдечно-съдовата система в условия на стрес, тютюнопушене, неправилно хранене, семейна история на сърдечно-съдови заболявания и др.!


Описание

Turmerich™ Heart е изцяло естествена, билкова формула с отлични профилактични и терапевтични ефекти върху сърдечно-съдовата система.

Комбинира екстракти от най-полезните за сърцето и кръвообращението лечебни растения, включително куркума, глог, чесън, нар, както и изключително мощния и полезен за сърцето антиоксидант – коензим Q10.

Екстрактът от куркума е стандартизиран до 95% куркуминоиди – биологично активните компоненти в растението, на които то дължи силните си противовъзпалителни, антиоксидантни и кардиопротективни  свойства.

За оптимална ефикасност са стандартизирани и глогът (до 1.8% флавоноиди), както и нарът (до 85% полифеноли).

Turmerich™ Heart е естествен продукт, чиито прием би могъл да се комбинира с конвенционалната терапия, назначена от специалист. Въпреки това, преди да започнете да приемате Turmerich™ Heart в комбинация с лекарства, консултирайте се с лекуващия си лекар.

Можете да приемате Turmerich™ Heart и без да имате диагностицирано сърдечно-съдово заболяване, само с цел профилактика. Приемът на Turmerich™ Heart с профилактична цел може да бъде от полза при силно психическо напрежение, лоша диета, метаболитни нарушения, които увеличават сърдечно-съдовия риск и др.


Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на кръвообръщението, на сърцето и сърдечно-съдовата система и нервната система.

Забележка: Не приемайте ако страдате от кървяща язва.

Ако приемате лекарства за разреждане на кръвта се консултирайте с лекар преди употреба. При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: По 2 капсули дневно с храна или вода.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!