• TRAVEL BIOTIC 10 млрд. активни пробиотици

TRAVEL BIOTIC 10 млрд. активни пробиотици

86.33лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
2789
Производител:
Natural Factors

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Travel Biotic на Natural Factors осигурява 10 милиарда активни бактерии от щама Bifidobacteria longum BB536. B. longum BB536 е подкрепен с над 50 клинични проучвания. Резултатите показват, че B. longum може да предотврати диария, предизвикана от антибиотици, да спомогне за поддържане здравословни нива на холестерола, да облекчи симптомите на лактозна непоносимост и стимулира имунната функция. Travel Biotic е специално разработен с патентована технология, целяща активността му при попадане във враждебната киселинна среда на стомаха да не спада. Той достига и се разтваря в некиселинни условия в червата, така оказва максимални ползи и действие.


Travel Biotic BB536 е патентован щам със срок на годност значително по-дълъг и по-стабилен от други пробиотични добавки. Притежава висока потентност за ефективна храносмилателна и имунна подкрепа. Не е необходимо охлаждане, за да се запази ефикасността му, което го прави отличен избор за пътуващи хора.


Благоприятните микроорганизми, които изграждат нашата чревна флора, играят важна роля в здравето на храносмилателната система и имунитет. Бифидобактериите често са доминиращата бактерия в долната част на червата; понижават рН на дебелото черво, инхибират патогените и спомагат за възстановяването на здравата чревна флора. Много фактори могат да нарушат деликатния баланс на тези микроорганизми, позволявайки на патогените да доминират. Такива фактори включват стрес, лошо хранене, антибиотици, пътуване и свързан с възрастта спад на полезните бактерии.


Действие на Travel Biotic:


- Подпомага здравето на червата / стомашно-чревния тракт;


- Насърчава баланса на чревната флора;


- Поддържа здрава имунна система;


- Може да спомогне за облекчаване на дискомфорта, дължащ се на стомашно-чревен дистрес;


- Не е необходимо охлаждане за поддържане на ефикасността му;


- Пробиотична защита за здравето на храносмилателната система за пътуващи хора.