• TRANGUIL SLEEP STRESS-RELAX 116 mg

TRANGUIL SLEEP STRESS-RELAX 116 mg

32.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
TRANGUIL SLEEP STRESS-RELAX
Каталожен код:
2233
Производител:
Natural Factors

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Stress-Relax Tranquil Sleep® е хранителна добавка на Natural Factors, която насърчава по-бързото и лесно заспиване, релаксацията , без това да доведе до странични ефекти, подобно на „хапчетата за сън”. Съдържа Suntheanine, L-Theanine, мелатонин и 5-HTP, тези съставки правят този продукт естествена алтернатива на хапчетата за сън, напълно безопасна, високоефективна и не предизвикваща зависимост.

Помага за увеличаване на общото време на съня, при хора, имащи проблеми с неговата продължителност или при променен режим на сън (напр. работа на смени и при промени в часовата разлика). Подпомага да се облекчи умората през деня, свързана с часовата разлика, да се намали времето, необходимо за заспиване при хора със синдром на забавена сънна фаза. Насърчава възстановяване цикъла на събуждане (аспект на циркадния цикъл), подпомага релаксацията.

Безсънието е изтощаващ проблем, характеризира се с трудности при заспиване и поддържане на съня, качеството му се нарушава и това пречи за общото възстановяване на организма. Има пряка връзка между количеството и качеството на съня и здравословните проблеми. С течение на времето лишаването от сън може да доведе до затлъстяване, хипертония, сърдечно-съдови проблеми и диабет, както и проблеми с настроението, намалена продуктивност и проблеми с безопасността у дома и на работното място.

Съставки:                            (в 1 капс.)          дн. доза

Л-Теанин                               100 mg           200 mg

5- HTP                                       15 mg             30 mg

Мелатонин                             1.5 mg               3 mg

Софтгел капсула (желатин, глицери, пречистена вода), ленено масло органик, жълт пчелен восък, не-ГМО слънчогледов лецитин, ентерично покритие (пречистена вода,етилцелулоза, средноверижини

триглицериди, олеинова киселина,

натриев алгинат, пречистена стеаринова киселина).

Не съдържа: 

Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар,пшеница, глутен, мая, соя, яйца, рибни, черупчести и морски продукти, сол, ядки или ГМО.

Подходящ за вегани/вегетарианци.

Приложение: 

Допринася за поддържането на нормалната функция на съня и за нормалното функциониране на нервната система.

Забележка: 

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. 

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: 

Да се сдъвкват по 2 таблетки дневно, 30-45 минути преди лягане.

Препоръчително е да не се приема на празен стомах.

Съхранение: 

На хладно и сухо място, недостъпно за деца!