• ДОКТОР БАХ ЦВЕТЕН ЕЛЕКСИР ЗА ЛИБИДО 20 мл

ДОКТОР БАХ ЦВЕТЕН ЕЛЕКСИР ЗА ЛИБИДО 20 мл

29.30лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
ЕЛЕКСИР ЗА ЛИБИДО
Каталожен код:
2325
Производител:
ФЛОРЕСАНС ЕООД

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Препоръчва се: при мъже и при жени. За тези, които страдат от липса на желание или страх от интимността. Възвръща отново желанието и здравословния апетит към сексуалността.

Проблеми с либидото. Без съмнение при наличие на каквито и да е смущения в либидото, човек не може да остане същия. Промяната в самочувствието и настроението може да повлияе отрицателно на вашия интимен живот, да ви накара да се почувствате не толкова желани и сексуално пълноценни, да предизвика сериозни проблеми с вашата половинка. Доктор Бах създава есенции на основата на лечебни растения, които действат върху вашия организъм и премахват стрес, натрапчиви мисли, несигурност, избавят ви от неспокойния и накъсан сън и решават вашите проблеми с либидото. Доктор Бах работи на принципа на това да се прилага строго индивидуално лечение на всеки отделен пациент, а не да се предписват едни и същи медикаменти при определени симптоми. За разлика от други специалисти, английският лекар обръща специално внимание на душевното състояние на страдащия и се стреми да нормализира неговата психическа енергия. Едно от възможните решения при проблеми с либидото е лечението на доктор Бах. За да подобрите емоционалното си състояние, вие се нуждаете от здрав сън и достатъчно положителни емоции в леглото. Отдайте се на любими занимания и се опитайте да се откъснете от хора, които ви потискат и натоварват. Спортувайте и контактувайте с природата, релаксирайте и мислете за любимия човек - това е пътят към един по-добър и по-пълноценен сексуален живот за вас. Капките са предназначени както за мъже, така и за жени. При тяхната употреба вие си връщате изгубеното сексуално желание и здравословен апетит към сексуалното общуване с партньора си. Те могат да ви избяват от страх от интимността, понижена или липсваща сексуалност, липса на сексуално желание.

Състав: 

Оригинално био-бренди (99,6%) 40% vol и екстракти от диворастящи цветя 0,4% (1/250): Дива ябълка, Тинтява, Габър, Шипка, Слабонога, Лиственица, Бор.

Начин на употреба:

Разтворете 4 капки от еликсира в чаша вода или 12 капки от еликсира в бутилка от 1 литър. Използвайте толкова често, колкото е необходимо.