• ДОКТОР БАХ ЦВЕТЕН ЕЛЕКСИР ЗА ЖЕНАТА 20 мл

ДОКТОР БАХ ЦВЕТЕН ЕЛЕКСИР ЗА ЖЕНАТА 20 мл

29.30лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
ЕЛЕКСИР ЗА ЖЕНАТА
Каталожен код:
2317
Производител:
ФЛОРЕСАНС ЕООД

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Балансира и облекчава емоционалните и физически проблеми на жените. Цветният био еликсир За Жената е предназначен за жени, които страдат от душевни и физически неразположения породени в резултат на месечния менструален цикъл. С негова помощ незабавно възвръщате вътрешното равновесие и комфорт. Облекчава и балансира емоционалните и физически проблеми.

Предменструален синдром? Голяма част от жените страдат от женско неразположение или т. нар. предменструален синдром. При повечето от тях неразположенията са свързани с подуване на корема, нервност, липса на добър сън, гадене, виене на свят, болки в областта на яйчниците и кръста, прилошаване. Това е изключително неприятно състояние, което пречи на нормалния ви ритъм на живот и често става причина за промяна в плановете ви, отмяна на важни срещи, отлагане на любимите ви спортни занимания, дори отсъствия от работа. Съвсем естествено е да потърсите начин да облекчите тези неприятни симптоми, още повече, че те ви връхлитат всеки месец и траят доста продължително време. Не позволявайте един болезнен женски цикъл да ви попречи да се чувствате добре, да се радвате на живота и да сбъдвате мечтите си. Ако до този момент сте си мислили, че за това състояние няма лек и просто трябва да се примирите и да чакате с преминаването на цикъла да отшумят и тези симптоми, ние имаме новина за вас. Съществуват капките на доктор Бах, които лекуват това неразположение. То е лесно, ефективно и полезно за всички жени, които не искат да нарушават нормалния си начин на живот и да се чувстват неразположени и нетрудоспособни. Нещо повече - симптомите, с които се налага да се справяте всеки месец, могат да бъдат намалени или напълно елиминирани, ако приемате специалните капки на доктор Бах. Те са предназначени за жени, които изпитват душевни и физически дискомфорт преди и по време на месечния си цикъл. Могат да облекчат и намалят болките на предменструалния синдром, да възстановят вашето емоционално равновесие и да ви помогнат да се почувствате по-спокойни. Незабавно възвръщате вътрешното си равновесие и можете да вършите ежедневните си задължения с лекота и без излишно напрежение и нерви. Това е наистина една добра идея за по-пълноценен и щастлив живот, дори и по време на месечното ви неразположение.

Състав:

Оригинално био-бренди (99,6%) 40% vol и екстракти от диворастящи цветя 0,4% (1/250): Цикория, Склерантус, Лиственица, Синап, Орех, Дива ябълка, Върба.

Начин на употреба:

Разтворете 4 капки от еликсира в чаша вода или 12 капки от еликсира в бутилка от 1 литър. Използвайте толкова често, колкото е необходимо.