• THYROHELP / ТИРОХЕЛП за нормална функция на щитовидната жлеза - 30 капсули

THYROHELP / ТИРОХЕЛП за нормална функция на щитовидната жлеза - 30 капсули

21.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
7293
Производител:
Herba Medica

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Thyrohelp / Тирохелп е специално създадена формула, включваща аминокиселината L-тирозин, цинк, селен, витамин D и стандартизиран екстракт от куркума, която допринася за нормалната функция на щитовидната жлеза и имунната система.

Това е първата формула от подобен тип в България. Нейните съставки са подбрани заради високия профил на безопасност, натуралния произход и солидните доказателства за ефективност. Всяка една от тях поотделно е често препоръчвано от специалистите и предпочитано от пациентите средство в борбата с един все по-често срещан проблем – дисфункцията на щитовидната жлеза. В Thyrohelp / Тирохелп те са оптимално комбинирани, така че да осигуряват значителен прием за организма, взаимно допълвайки и усилвайки полезното си действие.

До неотдавна се смяташе, че рискът от хипотиреоидизъм и хипертиреоидизъм се предопределя най-вече от хранителния прием на йод. Но съвременната наука разпознава все повече фактори, които го повлияват: възраст, тютюнопушене, генетична предразположеност, етнос, ендокринни дисруптори (напр. BPA и други ксеноестрогени), някои нови лечения и лекарства (напр. имунни чекпойнт инхибитори) и др.

Състав (в 1 капсула)

L-Тирозин (протеиногенна аминокиселина): 250 мг

Екстракт от куркума (Curcuma longa, 95% куркумин): 75 мг

Цинк (цинков сулфат – 41,66мг): 15 мг

Селен (натриев селенит): 100 мкг

Витамин D (холекалциферол): 10 мкг

Помощни вещества: микрокристална целулоза (емулгатор), силициев диоксид, магнезиев стеарат (антислепващи агенти).

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 1 капсула Thyrohelp / Тирохелп дневно.

Опаковка: 30 желатинови капсули

Противопоказания: Бременност, кърмене и от деца под 6 години. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките.