ЕКСПРЕСЕН КОМБИНИРАН ПОЛЕВИ ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ В СЛЮНКА 6S

58.50лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
Тест 6S
Каталожен код:
1036
Производител:
Керагон ЕООД

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Комбиниран експресен полеви тест за наркотици в слюнка

Специализиран комбиниран тест за наркотици в слюнката. Действието на тестовете  се основава на имунологичен процес отчитащ наличието на наркотично вещество. Анализът дава видим, качествен резултат в рамките на 5 минути.

6S КЕ – канабис, марихуана, хашиш, амфетамин, метафетамин, екстази, кокаин, крек, опиати, морфин, хероин и КЕТАМИНИ.

6S BЕ – канабис, марихуана, хашиш, амфетамин, метафетамин, екстази, кокаин, крек, опиати, морфин, хероин и БЕНЗОДИАЗЕПИНИ.

Разлика между тестове по урина и тестове по слюнка

Тестовете по проба от слюнка може да са по-подходящи пред тестове от урина, защото:

За разлика от урината, наркотичните вещества в слюнката изчезва след няколко часа. Затова наличието на положителен резултат за наркотик в слюнката говори за скорошно приемане и вероятно продължаващо въздействие на наркотика върху тествания субект. Това е от  значение в случаите когато действието на дрогата влияе пряко върху безопасността при изпълнение на определени действия, като управление на МПС или при работа с машини. С други  слюнчените наркотестове установяват наличието на наркотичните вещества в момента на взимане на пробата, докато времевия прозорец на наркотестовете по урина е много по-голям, до няколко седмици;

По-щадящо при взимане на проба: взимането на проба от слюнка е бързо и не навлиза в личното пространство. В резултат тестваните са по-склонни да дадат проба без съпротива;

По-голямата сигурност при взимане на пробата: теста по слюнка се взима директно от или пред тестващия и не може да се фалшифицира. За разлика от тях конторла при взимането на проба от урината е много труден и често се ползва от зависимите за манипулиране.

За еднократна употреба !