• Testosterone Boost Ultimate /Тестостерон формула за мъже/

Testosterone Boost Ultimate /Тестостерон формула за мъже/

49.31лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
3601
Производител:
Revita

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Производството на тестостерон в мъжкия организъм започва да намалява още след 30-годишна възраст. Това е една от най-честите причини за лошото сексуално представяне при мъжете. Ниските нива на тестостерона влияят негативно и на метаболизма, когнитивните способности, емоционалното състояние.


За да подобрят сексуалния си живот много мъже прибягват до употребата на лекарства, които обаче носят риск от сериозни странични ефекти. Тези медикаменти имат само симптоматично действие и не решават причината за проблема, която в повечето случаи е пониженото производство на тестостерон.


Приемът на специални комбинации от хранителни вещества – витамини, минерали и билки, може да възстанови хормоналното равновесие и да нормализира производството на тестостерон при мъжете, независимо от тяхната възраст.


Testosterone Boost Ultimate комбинира основните хранителни вещества, необходими за поддържане на сексуалното здраве, доброто настроение, тонуса и физическата сила. Съдържа патентован, клинично проучен екстракт от ашваганда KSM-66®, екстракт от лечебната гъба Кордицепс, 3,3’- Дииндолилметан (DIM) – екстракт от кръстоцветни зеленчуци, цинк, хром, витамин D, витамини В6 и В12.