• Sore Troat Relief (Възпалено Гърло) 60 mg х 60 таблетки за смучене с Цинк

Sore Troat Relief (Възпалено Гърло) 60 mg х 60 таблетки за смучене с Цинк

17.44лв.
Наличност:
Разпродаден
Модел:
таблетки
Каталожен код:
3619
Производител:
Natural Factors
  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Възпалено Гърло съдържа свеж патентован екстракт от ехинацея – Echinamide®. Echinamide® силно стимулира имунната система и й помага да се противопостави на нежеланите патогени.  Притежава мощно противовъпалително и антибактериално действие, и е особено ефективен срещу първите симптоми на настинка и грип.


Echinamide® активизира имунния отговор от страна на вродения имунитет и подобрява дейността на придобития имунитет. Цинкът възпрепятства развитието на инфекции и облекчава възпаленото гърло. Доказано е, че цинк глюконат намалява продължителността на обикновената настинка и редуцира симптомите й. Включеният във формулата витамин С оказва силна антиоксидантна защита.


Канадската компания Natural Factors разполага със собствени био ферми в Британска Колумбия, където в чиста и естествена среда се отглежда органична ехинацея пурпурея. Това е гаранция за чистотата и ефикасността на растението! Всички продукти на Natural Factors минават през множество тестове за безопасност и чистота на състава!