• Ecological Formulas® Sialex Сиалекс / Сиалова киселина - 90 капсули

Ecological Formulas® Sialex Сиалекс / Сиалова киселина - 90 капсули

  • Модел: капсули
  • Каталожен код: 10979
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 62.00лв.


Натурален екстракт от сиалова киселина, извлечен от муцин в подкрепа на храносмилателния тракт, мозъчната дейност, метаболизма и имунитета. 

Sialex съдържа натурална сиалова киселина за нормализиране на чревния лумен и предпазване на стомашната лигавица. Хранителната добавка разполага и с общо укрепващо действие за здравето, тъй като работи като естествен анти-ейдж агент с мощна антивирусна и антибактериална функция.

 

Sialex се препоръчва в следните случаи:

за регулиране на храносмилателния тракт;

в подкрепа на имунитета;

за прочистване на черния дроб;

за по-добра памет, концентрация и стимулиране на мозъчната дейност;

за превенция срещу преждевременно стареене на клетките;

разполага с известен противовъзпалителен ефект;

подсилва защитните реакции на тялото при среща с вирус и бактерии;

ускорява усвояването на някои жизненоважни витамини и минерали.

 

Какво представлява сиаловата киселина?

Хранителната добавка Sialex предоставя големи количества сиалова киселина на тялото за регулиране на редица биохимични процеси в тялото и подсилване на организма, нормализиране на храносмилателната дейност и общо тонизиране на мозъка. В този природен комплекс се използва натурална сиалова киселина, извлечена от муцин.

Позната още и като N-ацетилневраминова киселина, тя е позната като „интелигентна добавка“, защото разполага със специфични съединения, играещи ролята на подобрители за нервната система и мозъчната дейност. Според съвременните учените сиаловата киселина може да засили когнитивните способности и едновременно с това увеличава притока на кислород до мозъка. Тя спомага и за процеса по трансформация на сигналите в нервните клетки и често се препоръчва при умствено натоварване.

Сиаловата киселина спомага и за растежа на нервните клетки, поради което тя се смята за един от най-важните микроелементи за развитието на бебетата. Между другото, най-голямо количество N-ацетилневраминова киселина откриваме именно в майчината кърма и то не само човешката, но и на редица други бозайници.

По последни данни сиаловата киселина разполага и с противовирусни и антибактериални свойства. Сиаловата киселина се натрупва върху повърхността на клетките. Това означава, че при контакт с патоген клетките на гостоприемника първо се срещат именно с нея. Проучванията сочат, че бидейки крайни захари на гликаните на гостоприемника, сиалните киселини могат да отблъснат микробите и бактериите, атакуващи лигавицата на респираторния и храносмилателния тракт.

Наличието на сиалова киселина подпомага Т-клетките да разпознаят туморните клетки. По този начин киселината активира човешката имунна реакция и спомага за блокирането на карциномната прогресия.

Капсули Sialex са разработени по иновативна съвременна технология от водещ производител на хранителни добавки. Ecological Formulas са добре познати по цял свят не просто с качествени продукти, а с цели продуктови линии, препоръчвани за поддържането на конкретна система от органи в човешкото тяло.

Sialex e изцяло натурален продукт, част от продуктовата серия за подкрепа на храносмилателния тракт. В съдържанието му не влизат синтетични елементи, глутен или алергени. Подходящ е за вегани. 


Други съставки: желатин, силициев диоксид, магнезиев силикат.

Не съдържа: глутен, пшеница, соя, млечни продукти, изкуствени оцветители, аромати, консерванти.

Хранителна добавка, 90 капсули.   


Дозировка и приложение

Приложение:  Допринася за поддържане на структурата на защитната мукозна мембрана на стомашно-чревния тракт.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна дневна доза за прием от продукта: По 1- 3 капсули дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Етикети: Ecological Formulas® Sialex Сиалекс / Сиалова киселина - 90 капсули