• SILVERTUSS / СИЛВЪРТУС СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО ЗА ДЕЦА 30 мл

SILVERTUSS / СИЛВЪРТУС СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО ЗА ДЕЦА 30 мл

15.10лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
SILVERTUSS
Каталожен код:
2338
Производител:
ABO PHARMA

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Silvertuss Throat Spray Children от 30 мл. представлява медицинско изделие без лекарско предписание, предназначено специално за деца под формата на спрей и със страхотен плодов вкус на ягода, който облекчава болките на възпаленото гърло и затрудненията при преглъщане. Спреят за гърло Силвъртус за деца облекчава дразненето в гърлото, свързано с болка и парене. Наличието на екстракт от Лечебна мъдрица подпомага възстановяването на гласа, докато екстрактът от Бяла ружа, богат на клей, предпазва устната лигавица от дразненията на външни агенти. Етеричното масло от лимон има освежаващ

ефект, докато сухият екстракт от Прополис и колоидно сребо предпазват разтвора от противодействието на външни микробни агресии.

Състав:

Екстракт от Прополис титр. до 10%, галангин, екстракт от лечебна мъдрица, екстракт от Бяла ружа, колоидно сребро, Гума арабика, етерично масло от Лимон.

Помощми вещества: калиев сорбат, аромат, глицерин, фруктоза, вода.

Начин на употреба:

Дръжте бутилката във вертикална позиция, вкарайте накрайника в устната кухина и натиснете бързо и силно. Разклатете добре преди употреба.

Деца от 2 - 6 години: 1 бпръскване директно в устната кухина 2-3 пъти на ден.

Деца над 6 години: 1-2 впръсквания директно в устната кухина 2-3 пъти на ден.