• SILVER NUTRITION WHEY PROTEIN 2 LBS

SILVER NUTRITION WHEY PROTEIN 2 LBS

36.70лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
SILVER NUTRITION WHEY PROTEIN
Каталожен код:
509
Производител:
Silver Nutrition

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Whey Protein на Silver Nutrition е отличен 100% суроватъчен протеин - висококачествена смес от суроватъчен протеин концентрат (WPC) и суроватъчен протеин изолат (WPI). 

Млечните протеини са т.нар. "пълни протеини", тъй като те снабдяват тялото с всички необходими аминокиселини, включително деветте незаменими аминокиселини с разклонена верига, които тялото не може да синтезира само и трябва да бъдат приемани допълнително. 

Whey Protein е отличен източник на азот, витамини и минерали. Всекидневният прием на млечен протеин спомага за възстановяването на чиста мускулна маса, снабдява тялото с енергия и стимулира изграждането на мускули. Whey Protein на Silver Nutrition е с висока биоактивност и се абсорбира много по-бързо от всички останали източници на протеин. Приемът на суроватъчен протеин като част от балансиран хранителен режим може да подпомогне производството на ключовия за имунната система антиоксидант - глутатион.

Освен това Whey Protein на Silver Nutrition  осигурява 6500 мг глутамин - аминокиселина, която е от есенциално значение за цялостното здраве. Глутаминът участва в синтеза на протеини и е важен за атлети, спортисти и бодибилдъри, които имат за цел да защитят мускулните влакна от разпад след интензивни тренировки, както и да подобрят покачването на мускулна маса. Той намалява умората и поддържа баланса на другите аминокиселини в човешкото тяло. 

От Silver Nutrition използват най-добрите и най-новите технологии за филтрация, които запазват така важните глюкомакропептиди (GMPs) и премахват холестерола. Редица изследвания са доказали, че GMP в суроватъчния протеин е отговорен за намаляването на телесните мазнини, докато в същото време се поддържа чистата мускулна маса. 

Why Protein на Silver Nutrition е подходящ за спортисти, атлети, както и за всеки, който иска да повиши чистата си мускулна маса, както и да заздрави и да защити мускулните влакна. 

Препоръчителен прием: Разтворете една лъжица в 180-240 мл вода, мляко или друга напитка. Най-доброто време за прием е след тренировка. Разклатете добре и консумирайте веднага след като сте си приготвили протеиновия шейк. 

С вкус на шоколад ,ванилия или ягода .