• SILVER NUTRITION SUPER CREATINE 500 G

SILVER NUTRITION SUPER CREATINE 500 G

15.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
SILVER NUTRITION SUPER CREATINE
Каталожен код:
507
Производител:
Silver Nutrition

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Silver Nutrition Super Creatine е чиста форма на една от най-добрите хранителни добавки за сила. Креатинът има висока степен на абсорбиране в храносмилателния тракт и осигурява ефективна бионаличност в скелетните мускули. Super Creatine е продукт за маса и сила, както и за релеф и по-бързо възстановяване. 

Креатинът е вид аминокиселина, която се произвежда в човешкото тяло от аминокиселините глицин и аргинин, като се среща основно в скелетните мускули. Креатинът осигурява енергия на всички клетки в тялото, особено на мускулните. Той увеличава производството на ATF, дава повече енергия и засилва издържливостта. 

В комбинация с добре балансирана диета и физическа активност, креатинът поддържа мускулната маса и подобряването на тренировките. Silver Nutrition Super Creatine е предназначен за атлети, бодибилдъри и спортисти, които се стремят към покачване на мускулна маса и по-добра издържливост. 

Препоръчителен прием: Оптимален ефект се постига при дневен прием от най-малко 5 грама креатин. Разтворетен една мерителна лъжица в 240-280 мл студена вода, мляко или друга напитка по избор. Приемайте 2 пъти дневно - една доза сутрин, 1/2 доза преди и 1/2 доза след тренировка и трета доза вечер преди лягане. 

За най-добри резултати разделете теглото си на 3 - това е максималното количество креатин в милиграми, което трябва да приемате в т.нар."зареждаща фаза" (първата седмица от приема). След тази фаза приемайте максимум половината от това количество в милиграми. 

Приемайте на празен стомах с прости въглехидрати. Не приемайте повече от 15 грама наведнъж - разпределете количеството в няколко приема на ден. 

Приемайте този продукт като част от балансиран хранителен и тренировъчен режим, а не като заместител.