• SILVER NUTRITION GLUTAMINE MAX 500 G

SILVER NUTRITION GLUTAMINE MAX 500 G

28.30лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
SILVER NUTRITION GLUTAMINE MAX
Каталожен код:
502
Производител:
Silver Nutrition

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Glutamine Max на Silver Nutrition е продукт за маса и сила, за релеф и възстановяване. Глутаминът е хранителна добавка, предназначена за тези, които са подложени на системни физически натоварвания. Комбинира се добре със Super Creatine.

Глутаминът е най-често срещаната аминокиселина в човешкото тяло и е смятан за "условно незаменим" по време на стрес, когато нуждата от глутамин се покачва. Той е добре познат с това, че подпомага мускулния растеж. Около 60% от свободните аминокиселини в скелетните мускули всъщност е л-глутамин. 

Глутаминът участва в протеиновия синтез и е важен нутриент за атлети, спортисти и бодибилдъри, които желаят да предпазят мускулните влакна от разпад след високоинтензивни тренировки. Глутаминът помага за възстановяването нивата на гликоген след физическа активност. Намалява умората и поддържа баланса на останалите аминокиселини в тялото. 

Приемът на Silver Nutrition Glutamine Max подпомага имунната система осигурявайки гориво за клетките на имунната система каквито са лимфоцитите и макрофагите. Това спомага за подобряването на цялостното спортно представяне, както и за интензивността на тренировките. В допълнение приемът на глутамин завишава нивата на хормоните, което оказва влияние върху покачването на мускулна маса, както и върху отслабването. 

Препоръчителен прием: Разтворете една мерителна лъжица (5 грама) в 250 мл вода или течност по избор. За постигане на оптимални резултати приемайте по една доза преди тренировка, една доза след тренировка и една доза вечер преди лягане.