• SILVER NUTRITION CGT + BETA ALANINE 660 G

SILVER NUTRITION CGT + BETA ALANINE 660 G

44.90лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
SILVER NUTRITION CGT + BETA ALANINE
Каталожен код:
501
Производител:
Silver Nutrition

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Формулата на най-новия продукт на Silver Nutrition CGT + Beta Alanine 660 g комбинира три от най-важните съставки за стимулиране на спортните постижения и то в един единствен продукт - креатин монохидрат, л-глутамин и таурин. Освен това е добавен и бета аланин, който значително подобрява физическото представяне благодарение на това, че осигурява повече сила и по-голяма издържливост. 

Креатин монохидратът допринася за повишаването на масата и за покачването на мускулатурата. Освен това увеличава запасите на фосфокреатин като по този начин ускорява ресинтеза на ATP особено по време на кратки високоинтензивни тренировки като вдигане на тежести и спринт. 

За разлика от други продукти CGT + Beta Alanine е с високо съдържание на л-глутамин! Всяка доза съдържа цели 8 грама. Глутаминът е аминокиселина, позната заради възстановителните си качества. Благодарение на своето участие в протеиновия синтез глутаминът е жизнено важен за всички хора, които спортуват, тъй като предпазва мускула от разпад. Със своето съдържание на 8 грама л-глутамин в доза CGT+ Beta Alanine на Silver Nutrition ще засили имунната ви система и ще подобри цялостно тренировките и мотивацията ви. 

Другата основна съставка в този продукт е тауринът. Той е инхибиторен невротрансмитер, който намалява стреса и безпокойството. Освен това регулира нивото на водата и на минералите в кръвта и подпомага по-качественото абсорбиране на хранителни вещества от организма. 

Добавеният бета-аланин увеличава капацитета на тренировките и по този начин ви помага да тренирате по-дълго. 

В заключение CGT + Beta Alanine на Silver Nutrition е задължителен продукт за всеки спортист! 

Препоръчителен прием:

Разтворете 1 мерителна лъжица (20 грама) в 250 мл вода или друга течност и приемайте 30 минути преди тренировка.