• SEX / СЕКС X 60 КАПС.

SEX / СЕКС X 60 КАПС.

34.50лв.
Наличност:
Разпродаден
Модел:
SEX
Каталожен код:
496
Производител:
BIOHEALTH INTERNATIONAL
  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

SEX е хранителна добавка, приготвена от изцяло натурални афродизиаци, за да помогне в борбата с ниското либидо . Стимулира и увеличава силата и продължителността на ерекцията, подобрява мъжката плодовитост, стимулира поддържането на нормалните нива на тестостерон в организма и в крайна сметка – задоволява. 

Действие: 

Спомага за усилване на  желанието и увеличаване продължителността на сексуалното удоволствие

Благоприятства ерекцията. 

Помага за увеличаване на потентността и възстановява желанието за секс. 

Помага за овладяване на преждевременната еякулация. 

Butea Superba 

Тайландските билки са известни по цял свят, заради силата си на афродизиак. Butea Superba е традиционна тайландска билка, която усилва нагона, значително увеличава издръжливостта и помага за нормалната полова функция на мъжа. 

Сапонини 

Влияят на обмена на веществата и по този начин стимулират имунната система. Те подобряват ерекцията като увеличават притока на кръв в таза. 

L-аргинин 

Помага при еректилна дисфункция. 

Джинджифил 

Помага при полова слабост, увеличава либидото и в съчетание със сибирския женшен, успешно влияе на мъжката потентност, като същевременно стимулира и увеличава сексуалната енергия и издръжливост . 

Цинк 

Благоприятства нарастването на нивата на тестостерон и предотвратява болести на простатата. 

В случаи на продължителни смущения на либидото, взимайте капсулите SEX няколко седмици, за да постигнете добри резултати. 

Основно действие:

Природен ключ към мъжката потентност 

Естествен афродизиак , който се бори с ниското либидо

Благоприятства поддържането на оптимални нива на тестостерон

Помага за овладяване на преждевременната еякулация

Спомага за увеличаване силата и продължителността на ерекцията

Какво съдържа :

Астрагалус 

Астрагалусът (Клинавиче) стимулира нормалната функция на имунната система, освежава тялото и му дава енергия, когато е уморено или под голям стрес. 

Джинджифил 

Джинджифилът помага при полова слабост, увеличава либидото и в съчетание със сибирския женшен, успешно влияе на мъжката потентност, като същевременно стимулира и увеличава сексуалната енергия и издръжливост. 

Сибирски Жен-Шен 

Основните действия на сибирския жен-шен са адаптогенни, антитоксични, анти-радиационни, имунозащитни, и имуномодулиращи. Повишава капацитета на организма да се справи с физически стрес. Устойчивостта на заболявания също се увеличава. 

Бутеа Суперба 

Тайландските билки са известни по цял свят, заради силата си на афродизиак. Бутеа Суперба е традиционна тайландска билка, която усилва нагона, значително увеличава издръжливостта и помага за нормалното полова функция на мъжа. 

Препоръчителен прием: 2 (две) капсули дневно с много течности. 

Важна информация: Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот. 

Не надвишавайте препоръчаната дневна доза. 

Пазете от малки деца. 

Начин на съхранение: Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място. Затваряйте добре след всяка употреба.