• Sea Licious® Омега-3 1500 mg + Витамин D3 400 IU/10 µg за деца

Sea Licious® Омега-3 1500 mg + Витамин D3 400 IU/10 µg за деца

63.31лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сироп
Каталожен код:
3636

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Вкусно рибено масло (аншоа, скумрия, масло от тяло на сардина) за деца, обогатено с витамин D3 и астаксантин! В течна форма, с висока степен на усвояване! НЕ съдържа захар, изкуствени консерванти, оцветители, подсладители, млечни продукти, нишесте, пшеница, глутен, соя, царевица, яйца,черупчести, сол, дървесни ядки или ГМО!


Продуктът е част от серията Sea Licious®, която включва висококачествени омега-3 формули. Sea Licious® е  част от Natural Factors – най-големият производител на хранителни и диетични добавки в Канада.


Рибеното масло Sea Licious® е в естествена триглицеридна форма, която осигурява свежест, биоактивност и висока степен на абсорбция! Ссертифицирано от IFOS и ISURA! Тествано срещу диоксини, полихлорирани бифенили и тежки метали!


Sea Licious® Омега-3 + Витамин D3 е подсладен с екстракт от монк – екзотичен плод, с висока хранителна стойност. Монк е здравословен и напълно безопасен естествен подсладител, който се препоръчва дори за хора с диабет.


Sea Licious® Омега-3 + Витамин D3 е с натурални аромат и вкус на захарен памук и лимонада! Всички естествени аромати, вложени в продукта се получават чрез процес на парна дестилация. Ароматите се дестилират или изпаряват от плодовете, концентрират се, след което се прибавят към чистото рибено масло! Вкусът на захарен памук, който има Sea Licious® Омега-3 + Витамин D3 отново се създава чрез процес на дестилация на пара, който улавя есенцията на изгорялата захар. При него ароматните, сладки молекули се извличат, без намесата на химикали, а в крайния продукт няма никакви остатъци от захар!


*IFOS или International fish oil standarts (Международни стандарти за рибеното масло) е независима организация, представлявана изключително от Nutrasource Diagnostics Inc., която тества рибените масла и определя качествто им, въз основа на нивото на замърсители и свежестта им. Прецизните тестове и проверки на IFOS се публикуват в официалната им интернет страница. Според стандартите на IFOS, един продукт може да получи от 1 до 5 звезди, като звезда 5 се отнася до нивата на диоксините, които би трябвало да са по-малко от 50% от стандарта на СЗО. Sea Licious® Омега-3 + Витамин D3 е продукт с 5 звезди!


Сертификатът ISURA, който притежава Sea Licious® Омега-3 + Витамин D3, гарантира, че продуктът е преминал през тестове за проверка на качеството, включително мас-спектрален анализ, който идентифицира над 400 вида пестициди, разтворители, тежки метали и др.


С Friend of the sea сертификат – удостоверява, че уловът на рибата не вреди на дивите популации и на средата, в която живеят.