• А С Д – 50мл. Капки за имунитета

А С Д – 50мл. Капки за имунитета

103.00лв.
Наличност:
Разпродаден
Модел:
капки
Каталожен код:
2548
  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

СД  е единствен по рода си продукт – антисептик стимулатор. АСД е разработен през Втората световна война, като средство за защита срещу патогени и радиация. По-известен е като антисептичен стимулатор на Догоров. Първоначално е бил засекретен и използван единствено от руския елит, специализираните служби и руската армия. Сега всеки един от нас има уникалната възможност да се възползва от многобройните ползи за здравето ,използвайки АСД.


АСД е продукт за вътрешна и външна употреба. АСД има антисептично и антибактериално действие и се характеризира със силен неприятен аромат. Вътрешно се приема като воден разтвор и  се препоръчва при: гинекологични заболявания, заболявания на нервната система, сърцето, черния дроб, зъбобол, хипертония, кандидоза, камъни в жлъчката, пиелонефрит,при онкологични заболявания, ревматизъм, респираторни инфекции, импотентност, ишиас, язва, гастрит, отит, наднормено тегло и много други. При външна употреба АСД ускорява регенерацията на повредените тъкани,оказва стимулиращо действие на ретикуло-ендотелната система,нормализира трофизма,дори се прилага като средство за борба с рак на кожата .


Описание

Първоначално разработен като средство за защита от патогенни и радиация, АСД се превръща в основно средство за подобряване здравословното състояние на руския елит и специалните служби. Антисептичният стимулатор на Дорогов е открит по време на Втората световна война.  АСД увеличава защитните сили на организма, подобрява имунната система, като увеличава нейната активност да се бори с инфекциозни агенти. Макар и все още неутвърден като средство за лечение за редица заболявания, между които рак на кожата, АСД фракция 2 несъмнено облекчава болката и забавя прогресията на злокачествените тумори. Както Дорогов отбелязва АСД фракция 2 не е универсално средство за борба срещу рака, и неговото приложение трябва да бъде извършено под надзора на специалисти.


Почти „магическите” свойства на препарата да укрепва имунната система и да подобрява състоянието на увредените тъкани, стават причината учените да разширят суровинната база, от която се извлича АСД. Първоначално, използваната суровина е била фракция от животинските тъкани на земноводни,  по-конкретно – на жаби. В последствие, учените започват да използват месо и костна тъкан на едър рогат добитък. По този начин е получена АСД фракция 2, която може да се прилага както външно, така и вътрешно. Дорогов успешно е доказал подобрение на пациента, страдащ от различни видове кожни заболявания, гъбични инфекции и рани по кожата. Съществуват данни, че АСД фракция 2 повлиява добре на пациенти с псориазис.


АСД фракция 2 е продукт, напълно съвместим с човешкото тяло. Приложен външно, той лесно се абсорбира от организма и проявява своя лечебен ефект. Поради разпадането на продуктите на протеин, то се характеризира със силна, леко неприятна миризма. Въпреки това, всеки страдащ от различни заболявания (които ще изброим по-долу), ще потвърди, че неприятната миризма е незначителна жертва, която трябва да платим в името на доброто здраве. Основна характеристика на АСД фракция 2, е че този продукт не води до натрупване в организма. Дори и при продължителна употреба неговият положителен ефект върху организма няма да намалее. Ако сте приемали продукта в продължение на 1 година, ще се убедите, че той е все така ефективен, както е бил и през първия ден на прием!


АСД фракция 2 влияе положително върху физическото състояние на пациенти, страдащи от възпалителни заболявания на очите, гинекологични заболявания, заболявания на нервната система, сърцето, черния дроб, зъбобол, хипертония, кандидоза, камъни в жлъчката, пиелонефрит, ревматизъм, респираторни инфекции, импотентност, ишиас, язва, гастрит, отит, наднормено тегло, спазми на съдовете на горните и долните крайници и други. АСД фракция 2 е приета също като средство за защита срещу настинки, като 1 мл от препарата се разтваря в 500 мл вода.


Ако искате косата Ви да бъде здрава и блестяща, и да расте по-бързо, разтрийте кожата на главата си с 5 % разтвор на препарата. Уникалният ефект върху растежа на косата не е учудващ, тъй като първоначално продукта е бил разработен като средство за защита при кожни заболявания.


Удивително е действието на АСД фракция 2, когато препарата се приема вътрешно. АСД фракция 2 възстановява хормоналния баланс, възстановява еластичността на кръвоносните съдове и елиминира разширените вени. Също така АСД фракция 2 активира имунната система и има подмладяващ ефект.