• Holland & Barrett Рибен колаген - 1000мг с витамин Це - предпазва ставните - 60 таблетки

Holland & Barrett Рибен колаген - 1000мг с витамин Це - предпазва ставните - 60 таблетки

  • Производител: Holland & Barrett
  • Модел: таблетки
  • Каталожен код: 4778
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 47.99лв.


Рибен колаген:

✔намалява видимите следи от остаряването като бръчки и отпусната кожа;

✔богат на колаген тип I – основният градивен елемент на кожата, косата и ноктите;

✔доказано подобрява еластичността на кожата;

✔възстановява еластичността и здравината на ставите и съединителната тъкан;

✔предпазва ставните хрущяли от износване;

✔подпомага по-бързото зарастване на рани по кожата;

✔предпазва храносмилателния тракт, при синдром на чревна пропускливост.


Рибният колаген помага за поддържането на здрава и еластична кожа, здрави стави и сухожилия. Доказано е, че повишава еластичността на кожата с до 34%. Рибният колаген е най-лесно усвояемата био-достъпна форма на колаген (от лесно разтворими аминокиселини), които бързо и ефективно се използват от тялото. Освен като храна за кожата, рибният колаген значително подобрява състоянието на косата, ноктите, сухожилията и ставните хрущяли. Друг малко по-неизвестен ефект от приема на морски колаген е, че той подобрява състоянието на стените на тънките черва (чревна мукоза). Това е изключително важно, защото възпаленията започват в храносмилателната система и повишената чревна пропускливост (синдром на пропускливите черва), води до навлизането на лошо смелена храна, токсини и вирусни бактерии в кръвния поток, което от своя страна е предпоставка за развитието на вътрешни възпаления, алергии и сериозни хронични заболявания. Чревната пропускливост се повишава значително при хора с проблемна щитовидна жлеза, както и при стрес от високите нива на кортизола. Продуктът съдържа също и витамин C , който играе основна роля в производството на колаген в организма ни по естествен начин.


Колагенът е сложен протеин, предимно намиращ се във влакнести тъкани като сухожилията, лигаментите, хрущялите, костите и кожата. Морският колаген е подходящ за хора на вегетарианска диета. Още любопитна информация може да намерите тук.


Хранителна добавка 

Дозировка:

Една или две таблетки на ден по време на хранене.


Хранително съдържание в 1 (една) таблетка:

Морски Колаген - 1000 мг;

Витамин С - 20 мг;


Алергени:

Без изкуствени оцветители, без подсладители, без консерванти, без добавена захар, без добавена сол, без мая, без добавки от свински произход. Съдържа съставки извлечени от риба.

Етикети: колаген