• Rheoton Complex за вени и капиляри - 237 ml

Rheoton Complex за вени и капиляри - 237 ml

41.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сироп
Каталожен код:
7272
Производител:
AD Medicine

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

ADLiquid™Rheoton Complex-за вени и капиляри е колоиден разтвор, произведен в САЩ, отличава се с 98 % усвояване от организмаПознат и доказан вече повече от 10 години, поддържа здравето и тонуса на вените, капилярите и лимфната система. Произходът и качеството на съставките на ADLiquid™ Rheoton Complex -за вени и капиляри са под строг контрол,

Диосминът– екстракт от кора на сладък портокал намалява венозния застой и капилярната пропускливост, подобрява микроциркулацията и лимфния ток, благоприятно влияе при хемороиди Екстрактите от Див Чемшир и Гинкго Билоба заедно с Хеспередин и Рутин поддържат тонуса на вените, традиционно се исползва при хемороиди, възстановяват и подобряват еластичността на съдовете и разширените вени. Готу Кола помага за заздравяване на раните, при хемороиди, а Пиктогенолът оказва благоприятно влияние при мускулни крампи и чувството за тежест в краката, влияе добре при хемороиди. ADLiquid™Rheoton Complex – за вени и капиляри подпомага функциите на кръвоносната и лимфната система, оказва благоприятно действие при разширени вени и капиляри, при хемороиди и при синдром на „уморени крака”.

Препоръчителната дневна доза на ADLiquid™Rheoton Complex-за вени и капиляри е от 5 до 15 мл.дневно, разделени на 2 приема- сутрин и вечер на гладно.

ADLiquid™Rheoton Complex -за вени и капиляри за поддържане физиологичната течливост на кръвта в артериите и вените, при „уморени” крака, застой на лимфата, отичане на крака поради естеството на работата  препоръчителен  прием по 5 мл. 2 пъти дневно в рамките на 3-4 седмици, след това да се премине към 5 мл. дневно за още един месец.

При силно изразено отичане на крака, за укрепване на съдовете, хемороиди препоръчително е ADLiquid™Rheoton Complex – за вени и капиляри да се започне с 15 мл. дневно в 2-3 приема в рамките на 2 седмици, след това 2 х 5 мл.- 3-4 седмици.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми на ADLiquid™Rheoton Complex-за вени и капиляри може да са различни.

ADLiquid™Rheoton Complex-за вени и капиляри се приема преди хранене, по желание може да се разрежда със сок или вода.

Преди употреба ADLiquid™Rheoton Complex-за вени и капиляри се разклаща.

След отварянето му ADLiquid™Rheoton Complex -за вени и капиляри се съхранява в хладилник