• RESPIVAX 25 mg / РЕСПИВАКС 25 мг - 30 таблетки

RESPIVAX 25 mg / РЕСПИВАКС 25 мг - 30 таблетки

11.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
6237

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Респивакс представлява полибактериален имуностимулатор, който повишава естествената резистеитност на организма и специфичния имунитет към различни инфекции на дихателните пътища чрез стимулиране на хуморалиите и клетъчни фактори на имунната система.

Той има доказано стимулиращо действие върху клетките на имунната система на червата и мезинтериума и в значителна степен върху лимфоидните образувания в белия дроб разположени перибропхиално.

Респивакс" може да бъде комбиниран с всяко друго лечение, включително и антибиотична терапия. Позволява многократно приложение без опасност от привикване.

ЛЕЧЕБЕН КУРС ( ИМУНОТЕРАПИЯ): В продължение на 30 дни по 1 таблетка дневно, сутрин на гладно; поддържащ курс на лечение - за постигане на продължителен ефект от лечението се препоръчва приемането на 1 таблетка Респивакс сутрин на гладно в продължение на 20 поредни дни в 3 последователни месеца. Този курс на лечение може да се повгорн след 5-6 месеца.

ПРОФИЛАКТИЧЕН КУРС ( ИМУНОПРОФИЛАКТИКА): По една таблетка Респивакс
дневно, сутрин на гладно в продължение на 20 дни в 3 последователни месеца. Препоръчва се профилактиката да започне през месец остомври.