• RESISTA / РЕЗИСТА КИДС -100мл

RESISTA / РЕЗИСТА КИДС -100мл

13.50лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сироп
Каталожен код:
5941
Производител:
NEOPHARM

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Resista Kids е първият бързодействащ имунобиотик за деца, създаден да подсили цялостно и ефективно имунната система срещу вируси и бактерии. Продуктът стимулира и укрепва целия организъм като действието му започва само 2 часа след първия прием. Имунобиотикът представлява комплекс от пробиотици с клинично доказани имунологични свойства, пребиотици и имунни активатори, които засилват общия имунитет срещу вируси и бактерии. Резиста се приема за общо подпомагане на имунната система преди настъпването на зимния сезон или в случаите, когато имунната система има нужда от допълнителна подкрепа. Особено подходящ за деца, които започват или посещават ясла и детска градина. Продуктът е под формата на гранули за приготвяне на перорален разтвор, които имат приятен за децата вкус на шоколад и лешници, и лесен прием.

RESISTA KIDS се приема за общо подпомагане на имунната система преди настъпването на зимния сезон или в случаите, когато имунната система има нужда от допълнителна подкрепа.

Гранулите RESISTA KIDS се използват за приготвяне на разтвор за пиене за деца.

Съчетава приятен за децата вкус и удобство на прием. Опаковката съдържа мерителна чашка, улесняваща дозирането.

Приготвяне на разтвора за пиене: Към гранулите в бутилката се добавя питейна вода до мерителната линия и се разклаща добре до пълното им разтваряне. Да се разклаща преди всяка употреба!