• РЕНОВАКС / RENOVAX ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ЗА ЗДРАВИ СТАВИ - 90 таблетки

РЕНОВАКС / RENOVAX ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ЗА ЗДРАВИ СТАВИ - 90 таблетки

29.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
5966
Производител:
Healthy Life

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Renovax е хранителна добавка, създадена за поддържане на здравето на ставния апарат. Уникалната ACE3X формула на Renovax съдържа важни за ставните структури съставки, като Глюкозамин (извлечен от миди и ракообразни), Витамин C и Манган в оптимални дози. Манганът спомага за нормалното функциониране на съединителната тъкан. Съединителната тъкан е навсякъде в тялото и изгражда множество структури, включително ставния хрущял, костите, сухожилията, лигаментите около ставите и  съединителнотъканната мрежа около мускулните влакна. За витамин C е известно, че влияе благотворно за нормалното образуване на колаген, необходим за правилното функциониране на ставния хрущял и костите в тялото. В допълнение Renovax съдържа Серациопептидаза, която представлява протеолитичен ензим (протеаза). Този ензим се получава от микроорганизма Serratia E15 и през последните 25 години се използва широко в подкрепа на здравето на ставите. Тези съставки, заедно с Хондроитин, (молекула, която е основен градивен елемент на хрущяла) и MSM (който е богат на органична сяра), правят Renovax оптимален продукт за здрави стави.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да се съхранява на сухо и проветриво място при температура под 25оC. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. В случай на прием на антикоагуланти или предстояща операция, моля, консултирайте се с Вашия лекар. В случай на бременност е необходимо да се консултирате с лекар, преди да приемате лекарства или хранителни добавки. Не използвайте след датата на опаковката. 

Препоръчвана дневна доза: Да се приемат по 3 таблетки на ден, за период от 3 до 6 месеца. След консултация с Вашия лекар, продуктът може да бъде употребяван за по-дълъг период от време.