• QuintEssential 3.3 Optimum Mineralization Sachets / КуинтЕсентиал 3.3 Оптимум - 30 сашета х 10 ml

QuintEssential 3.3 Optimum Mineralization Sachets / КуинтЕсентиал 3.3 Оптимум - 30 сашета х 10 ml

55.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сашета
Каталожен код:
7995
Производител:
Quicksilver, USA

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Хипертоничният разтвор QuintEssential® 3.3 Optimum Mineralization е еликсир със 100% чиста морска вода. Чудесен е за употреба, когато желаете незабавен ревитализиращ резултат или за поддържане на физическата активност при големи физически натоварвания.

Еликсирът предлага минералите, необходими за обновяване на клетките и допринася за нормалното функциониране на мускулите и храносмилателната система. Предлага се в удобна за пътуване опаковка.

 

Ползи от QuintEssential® 3.3 Optimum Mineralization

Поддържа електролитния баланс и нормалния енергиен метаболизъм.

Допринася за намаляване на умората.

Подпомага издръжливостта и възстановяването.

Подпомага функциите на нервната система и мозъка.

Стимулира синтеза на протеини и нормалната мускулна функция.

 


Останете хидратирани с естествени морски електролити

Електролитите са от съществено значение за хидратацията и са необходими за поддържането на общата телесна вода и добър pH баланс. Недостигът на електролити може да доведе до дисбаланс и да влоши здравето и аеробните показатели.

Поддържането на нормална хидратация, особено по време на тренировка, е жизненоважно за оптималното здраве, издръжливост и възстановяване. Поддържането на оптимално здраве и издръжливост изисква постоянен и достатъчен запас от тези важни минерали и хранителни вещества.


Защо е ефективен

Независимо дали се стремите да поддържате или подобрявате здравословното си състояние, QuintEssential® предлага перфектната комбинация от органични океански минерали в подкрепа на здравето на цялото тяло и подмладяваща рехидратация, която може да бъде от полза за всеки орган в тялото.

Хипертоничният разтвор Quintessential® 3.3 Optimum Mineralization е идеалната добавка за реминерализация, предлагаща 100% чиста морска вода, съдържаща електролити и микроелементи.

Обикновено се използва от хора, които търсят незабавен ревитализиращ ефект, който може да подпомогне усилията при основни физически или умствени задачи, тъй като предлага минералите, необходими за възстановяване на клетките и насърчава нормалната мускулна и храносмилателна функция. Всички минерали и хранителни вещества се доставят без добавена захар, аромати или оцветители.


Науката зад продукта 

Quintessential® 3.3 Optimum Mineralization е бионалична и изцяло органична минерална добавка, получена от центъра на защитен планктон, цъфтящ в Атлантическия океан край бреговете на Франция. Тази морска плазма се обработва съгласно оригиналния протокол на основателя Rene ’Quinton, който издържа проверката на времето повече от 120 години. 

Богатата на хранителни вещества сурова морска течност се събира от дълбините на богатата на планктон океанска растителност и е студено стерилизирана, за да запази свойствата си. Съдържа до 78 бионалични йонни минерали, които помагат за попълването на клетките ни с редки и органично сложни минерали, нуклеинови киселини и фитохимикали.


Разлика между хипертоник и изотоник

Изотоничният разтвор има същата концентрация на минерали като кръвната плазма и осигурява нежна минерализация и хидратация. Хипертоничният разтвор е по-концентрирана формула, която осигурява повече минерали, което е особено полезно за подпомагане на тялото по време на тренировки.

Студено микрофилтрирана естествена морска вода.

Хранителна добавка, 30 сашета х 10 ml. 


Дозировка и приложение

Приложение: Хипертоничен разтвор. Допринася за поддържане на нормалния електролитен баланс и енергиен метаболизъм. Допринася за нормалното функциониране на мозъка, нервната, мускулната и сърдечно-съдовите системи. 

Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: По 1 саше дневно на празен стомах. При тежки физически или психически натоварвания може да се приемат до 3 сашета дневно.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца! Съхранявайте на стайна температура!

Годност и партида: маркирани на опаковката.