• PULSFIX - ПРИ ХИПЕРТОНИЯ И АРИТМИЯ

PULSFIX - ПРИ ХИПЕРТОНИЯ И АРИТМИЯ

42.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
3459
Производител:
Biotica 1961

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Укрепва съдовете и регулира кръвното налягане. ПУЛСФИКС поддържа нормалната пропускливост на кръвоносните съдове и оросяване на крайниците.


ОПАСНА ЛИ Е ХИПЕРТОНИЯТА?

Много лекари смятат хипертонията за предвестник на инфаркт, инсулт и други патологии на сърдечно-съдовата система. Заболяването не само значително влошава благосъстоянието на човека, но и води до повишена умора, раздразнителност и преждевременно остаряване на тялото. Повечето от лекарствата за налягане, представени на фармакологичния пазар, само потискат симптомите на хипертония, а не причините за това. Много лекарства са пристрастяващи, така че те трябва да се приемат дълго време. Спирането на лечението за хипертония води до странични ефекти, в резултат на което здравето на пациента страда.

За разлика от лекарствата за хипертония, ПУЛСФИКС чийто състав се основава на натурални съставки, елиминира причините за хипертония. В продължение на няколко години флеболозите са разработили фито-формула, която може да нормализира налягането за дълго време. ПУЛСФИКС е изцяло натурална хранителна добавка с терапевтично и профилактично въздействие върху човешкия организъм. Благодарение на билковия си състав, тази хранителна добавка подпомага сърдечната дейност и предпазва сърцето. ПУЛСФИКС има изключително действие при нарушения на функциите на сърдечно-съдовата система. Прилага се при хронична съдова недостатъчност и като профилактично средство срещу пристъпи на стенокардия. Укрепва съдовете и регулира кръвното налягане. ПУЛСФИКС поддържа нормалната пропускливост на кръвоносните съдове и оросяване на крайниците.


ЕФЕКТ ОТ КОМПОНЕНТИТЕ НА ПУЛСФИКС

Биофлавоноидите осигуряват подобрено съсирване на кръвта, помагат кръвоносните съдове да бъдат по-еластични и нормализират кръвното налягане. 

Екстрактът от резене насърчава дълбокото дишане, така че повече кислород постъпва в кръвта. Този компонент се използва активно в борбата срещу невралгия, диабет, атеросклероза. Намалява риска от образуване на кръвни съсиреци, осигурява своевременен венозен отток, възстановява имунната система, има тонизиращо действие. 

Екстрактът от пасифлора успокоява, облекчава стреса и агресивността. Насърчава добър сън, подобрява настроението, намалява раздразнителността. 

Екстрактът от семе на грейпфрут действа върху почти всички органи на кръвоносната система, като насища мозъка и мускулите с кислород. В резултат главоболие, слабост, проблеми с паметта изчезват. Освен това компонентът увеличава потентността, което е много важно за много мъже на възраст над 40 години. Екстрактът разширява съдовата пропускливост, така че кръвта бързо влиза във всички тъкани. Естествената съставка стимулира производството на хормони в хипофизата и надбъбречните жлези, които повишават активността, апетита и имунитета. 

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ПУЛСФИКС?

За хора с наднормено тегло.

За хора страдащи от диабет.

За хора с хронична хипертония.

За злоупотребяващи с алкохола.

За хора с намалена физическа активност.

За дългогодишни пушачи.

За професионални спортисти.

За хора в напреднала възраст.

За хора подложени на постоянен стрес.

За хора със сърдечно-съдови заболявания.

Формулата на капсулите ПУЛСФИКС работи в комплекс, т.е. не само подобрява притока на кръв, но и осигурява на организма съществени микроелементи, витамини. Нервната система става по-защитена от стрес, активира обменните процеси, намалява нивата на захарта и шлаковете на тялото. Клиничните проучвания показват, че кръвното налягане на пациентите се връща към нормалното в рамките на 1-2 часа след приложението на ПУЛСФИКС. С напредването на терапевтичния курс еластичността на кръвоносните съдове се увеличава, общото здравословно състояние се нормализира и симптомите на хипертония изчезват. ПУЛСФИКС намалява риска от хипертонична криза и сърдечен удар. 


ПУЛСФИКС ДЕЙСТВИЕ

Подобрява нивата на кръвното налягане

Поддържа нормалната пропускливост на кръвоносните съдове

Поддържа нормалното оросяване на крайниците

Засилва кръвооросяването

Подобрява кръвообращението

Подобрява работата на коронарните артерии

Има успокояващият ефект върху нервната система

НАЙ-МОЩНИЯТ АНТИОКСИДАНТ - ПРОАНТОЦИАНИДИН

Веществото проантоцианидин, съдържащо се в ПУЛСФИКС, има отличен ефект върху кръвоносните съдове. В химично отношение, проантоцианидин представлява полифенол и е производно на флавоноидите. Малко популярен е фактът, че проантоцианидин е най-мощният известен на човечеството антиоксидант. Той е 50 пъти по-активен от алфа-токоферол (Витамин Е) и 20 пъти по-мощен от аскорбиновата киселина (Витамин С).

Проантоцианидин има изразен венотоничен ефект. Повишава венозния тонус, действа веноконстриктивно и антиексудативно върху перивенозната тъкан. Веноконстриктивното действие е свързано с констрикция (стягане) на гладката мускулатура на съдовата стена и свиване на периферните венозни съдове. Антиексудативното му действие намалява капилярната пропускливост и чупливост и нормализира капилярната резистентност. Освен това, проантоцианидин има капиляротоничен ефект и подобрява микроциркулацията. Проантоцианидин предотвратява увреждането на базалната мембрана на ендотелните клетки, засилва лимфния ток и дренажа на лимфата и намалява отока. Интересен е фактът, че проантоцианидин въздейства и на артериалните съдове, а не само на капилярите, вените и лимфните. Проантоцианидин има изразен артериален вазодилатиращ ефект (разширяване на артериалните кръвоносни съдове). Проантоцианидин има антиспазмичен ефект. Намалява спазъма на артериите и стимулира секрецията на азотен оксид от ендотела (вътрешния съдов слой) и разширява артериолите.


ИНФАРКТ НА МИОКАРДА

Миокарден инфаркт се получaва, когато една или повече артерии, кръвоснабдяващи сърцето, (коронарни артерии) се запушат. С времето коронарните артерии могат да станат по-тесни поради натрупване на холестерол по стените им. Тези натрупвания (плаки) засягат артериите в цялото тяло. Това е атеросклероза.

По време на миокарден инфаркт една от тези плаки се разкъсва (руптурира). На мястото на разкъсването се формира тромб. Ако тромбът е достатъчно голям, може напълно да преустанови кръвоснабдяването на част от сърцето. Когато коронарните артерии са стеснени вследствие на атеросклероза, това състояние се нарича коронарна болест на сърцето. Коронарната болест на сърцето е причина за по-голямата част от сърдечните удари.

Самият “инфаркт” представлява краят на процес, който продължава няколко часа. С всяка изминала минута след началото все повече и повече сърдечна тъкан остава лишена от кислород и се влошава нейното състояние или умира. Ако кръвотокът бъде възстановен навреме, увредата на сърцето може да бъде ограничена или предотвратена.

Дозировка : 2 капсули дневно.

Бърза поръчка