• PSORILYS ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ

PSORILYS ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ

27.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
гел
Каталожен код:
5583
Производител:
Франция

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

PSORIlys почистващ гел


PSORIlys Почистващ гел


-          Кожи с люспеста тенденция


-          Почистващи и отблъскващи грижи


-          Нежно почиства люспестите кожи


 


Насочен към ежедневно почистване, PSORIlys почистващ гел нежно почиства лющещите се кожи. Меките и супермазни почистващи препарати, съдържащи се в PSORIlys почистващ гел, почистват кожата, като спазват хидролипния филм и бариерната функция на кожата. Съдържащият се в PSORIlys почистващ гел УРОДИУМ е патентована активна формула, която подобрява овлажняващата сила на урея (естествен хидратиращ фактор при 2%). Той придава кераторегулиращи свойства, които премахват плоскоклетъчните и ограничават повторното им появяване. PSORIlys почистващ гел е подходящ за възрастни и деца над 3 години. Избягвайте контакт с очите. В случай на контакт с очите, изплакнете веднага.


 


Употреба: PSORIlys почистващ гел се използва ежедневно, под вода, като душ гел или сапун. Лесно се изплаква. Леко ароматно. PSORIlys почистващ гел е клинично тестван под наблюдението на дерматолозите. Да се ​​съхранява под 25 ° C.


 


PSORIlys почистващ гел не е продукт за лечение на псориазис. От друга страна, това е нежна грижа за кожата, която почиства кожата с люспеста тенденция.