• Psoriazal Plus / Псориазал Плъс - 60 таблетки

Psoriazal Plus / Псориазал Плъс - 60 таблетки

25.80лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
8626
Производител:
Vita Herb

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Psoriazal Plus подкрепя функциите и здравето на кожата. Растителните екстракти подпомагат кръвоснабдяването на кожата и подкрепят възстановителните функции. Активнодействащите субстанции упражняват комплексно въздействие върху кожата, като съдействат за тонизирането, за стабилизиране дейността на кръвоносните съдове, за подобряване обмяната на веществата и процесите на епителизация и регенерация.


Действие:

Ефективността на екстракта от сарсапарила се дължи на съдържащите се в него голям брой биоактивни вещества като сапонини, стероиди и минерали, които подкрепят очистителните функции на организма, стимулирайки отделянето на вредните вещества от него. Сарсапарилата притежава и силно изявено противоалергично, диуретично и хормоноактивиращо действие. Поради това освен при псориазис тя се прилага и при екземи, уртикария и косопад. Използва се също като имуностимулатор с общ тонизиращ ефект. Екстрактът от листата на бреза съдържа вещества, на които се дължат силно изявените му дерматотонично, отводняващо и противомикробно действие. Екстрактът от репей е богат на активни компоненти, които ускоряват растежа на нови клетки в организма, в това число и на здрави кожни клетки. Това им действие се дължи основно на съдържащия се в тях инулин. Освен това те действат противоалергично, антисептично и епителизиращо. Екстрактът от коприва включва дъбилни и белтъчни вещества, поради което той упражнява дерматотоничен, противоалергичен, успокояващ, противосърбежен и антисклеротичен ефект. От своя страна екстрактът от камшик също действа противовъзпалително и притежава противомикробни свойства.


Прием:

По 1 таблетка 2 пъти дневно след хранене. Препоръчително е продължителността на приема да не е по-малко от 3 месeца.


Противопоказания:

Не са установени. Psoriazal Plus е хранителна добавка и не предизвиква дразнене и свръхчувствителност и може да се приема продължително време. Psoriazal Plus може да се приема самостоятелно или в комбинация с предписани от лекуващия лекар медикаменти.


Състав:

1 таблетка съдържа: Сарсапарила – корени (Extr. Rad. Smilax officinalis) 100 mg, Бреза – листа (Extr. Fol. Betulae albae) 75 mg, Коприва – листа (Extr. Fol. Urticae dioicae) 25 mg, Репей – корен (Extr. Rad. Bardanae) 25 mg, Камшик – стръкове (Extr. Hrb. Agrimoniae) 25 mg.

Бърза поръчка