• Precision Engineered Креатин на прах 510 г

Precision Engineered Креатин на прах 510 г

33.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
прах
Каталожен код:
4897
Производител:
Bulvit LTD

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Precision Engineered Креатин на прах:

✔дава допълнително сила;

✔покачване на мускулната маса;

✔повишава обема и издръжливостта;

✔подходящо за вегани и вегетарианци.


Какво трябва да знаем за креатина? Той се намират естествено в тялото. Главно се произвежда в черния дроб и се транспортират чрез кръвта към мускулните клетки. Креатинът повишава физическата активност при краткосрочни упражнения с висока интензивност. Този благоприятен ефект се получава при дневен прием от 3 грама. Основно се ползва от спортистите за повишаване на мускулната маса и обем. Креатинът също може да бъде набавен от диета, включваща риба и червено месо. Вегетарианците не притежават високи хранителни изтоичнци.


Съдържа 100% чист креатин монохидрат.


Дозировка:

Разбъркайте една пълна лъжица (5 гр) с 300 мл вода или сок. За най-добър резултат използвайте блендер и след миксиране продуктът трябва да се консумира в рамките на 20 мин.


Препоръчителна дневна доза:

Фаза 1 (натоварване) – по една доза 4 пъти на на ден (ако сте под 86кг), 5 пъти на ден (ако сте между 86-100кг) или 6 пъти на ден (100кг и повече) в продължние на 5 дни.

Фаза 2 (поддържане) – по една доза на ден, в продължение на 11 седмици.

Фаза 3 – почивка, в продължение на 4 седмици.


Хранителна информация:

Една препълнена чаена лъжичка съдържа:

HPLC Pure Креатин Монохидрат - 5000 мг.Без изкуствени оцветители, овкусители и консерванти, без добавена захар, подсладители и сол, без царевица, без мая, без добавки от свински произход.