• ПРАНАРОМ / PRANAROM MEDITATION ET SAINTES ODEURS – Свещен и ценен аромат за хармонизираща среда, която предразполага към медитация 30 мл. (смес за дифузер)

ПРАНАРОМ / PRANAROM MEDITATION ET SAINTES ODEURS – Свещен и ценен аромат за хармонизираща среда, която предразполага към медитация 30 мл. (смес за дифузер)

26.23лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
Meditation et saintes odeurs
Каталожен код:
447
Производител:
Pranarom

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Тази ароматна комбинация съдържа ценни етерични масла и благородни аромати /Хималайски нард, Канела/, почитани от най-великите антични цивилизации до наши дни, заради техните ароматни свойства, подтикващи към размисъл и медитацията. Основните нотки на цитруси и мента дават на ароматната комбинация баланс и свежест, без да крият дълбочината и интензивността на ароматите, които отварят съзнанието към други хоризонти

СъставСладък портокал, Лайм, Тамян, Бергамот, Канела, Елеми, Хималайски нард

Съвети за употреба и Предпазни меркиВреметраенето на дифузията зависи от големината на помещението и от броя на хората в него. Да се съхранява далеч от обсега на деца по-малки от 2 години. Внивамайте с избора на етерични масла, ако имате доказани алергии или непоносимост. Сложете дифузора така, че да няма директен контакт с очите и лицето. Животните също реагират на дифузията. За външна употреба.

Съдържание: 30 мл.