• ПМС формула 330 mg х 90 капсули

ПМС формула 330 mg х 90 капсули

36.84лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
3640
Производител:
Natural Factors

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

ПМС формула съдържа стандартизирани екстракти от най-ценните билки, за да помага на жените да се справят с хормоналните капризи на организма! ПМС формула е билков комплекс, създаден от лекари натуропати и преминал необходимите клинични изпитвания!


В Германия витекс се използва при хормонални проблеми още от 50-те години на миналия век. Проучванията за резултатите от прилагането му показват, че има намаляване на чувствителността на гърдите, умората и други симптоми често само след месец прилагане!


В Азия китайската ангелика често се използва при гинекологични проблеми!


Богатото на калий глухарче е един от най-добрите природни диуретици, които влияят добре при подут корем и задържане на вода!


Пасифлората действа успокоително и спазмолитично. Употребата й срещу предменструално главоболие, спазми и лошо настроение, е клинично доказана!


Допринася за нормалното състояние на женския организъм в предменструалния период. Подкрепя правилното функциониране на женската полова система. Подпомага поддържането на нормалния хормонален баланс и благоприятства дейността на нервната система.