• PH МОДУЛАТОР – ЗА НОРМАЛНИ НИВА НА КИСЕЛИННОСТ В ТЯЛОТО

PH МОДУЛАТОР – ЗА НОРМАЛНИ НИВА НА КИСЕЛИННОСТ В ТЯЛОТО

53.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
2558
Производител:
Biotica 1961

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

 Подпомага бъбречната функция и намаляват вероятността от образуване на камъни в бъбреците

 Контролира концентрацията на пикочната киселина и намалява киселинността на урината

 Неутрализира киселинността, повишена след прием на някои

 Намалява натрупването на млечна киселина в мускулите след физическо натоварване, повишава издръжливостта

 Енергизира, нормализира работата на сърдечносъдовата система

 Изключително полезен е за костите

 pH Modulator е изключително мощно средство за постигане на неутралното ниво на pH, за естественото отстраняване на киселинните остатъци в тялото и за защита на клетките от оксидативен стрес


Защо е важно да следим редовно и да контролираме нивото на киселинност в организма си:


Отговорът на този въпрос е свързан с едно от най-страшните заболявания на нашето време – ракът. За наша изненада основната причина за поява на ракови заболявания е открита още през 1923 г., но  тази истина не се популяризира, защото не е в интерес на световните фармацевтични  индустрии. През 1931 г. немският учен Ото Хайнрих Варбург получил Нобелова награда за откриване на основната причина за появата на рак и някои от другите болести на тялото.

 


ПРОМЕНЕТЕ СРЕДАТА ПРОМЕНЕТЕ СВОЯ ЖИВОТ

ОСНОВНИ ПРИЧИНИ за появата на рака


Оказва се, че основната причина е киселата среда на тялото, която се създава поради антифизиологичен начин на хранене и липса на физическа активност. Клетъчната киселинност става причина за изхвърляне на кислорода от тялото, а както знаем, кислородът е необходимо условие, за да живеят нашите клетки. .

И обратно – липсата на кислород в клетките създава кисела среда. Д-р Варбург открил, че намаляването на нивото на кислорода и увеличаване на киселинността в организма са две страни на един и същи медал: ако някой има едното, има и другото. Реално киселата среда е среда без кислород. Именно в тази среда виреят туморните клетки. За разлика от всички нормални клетки, които се нуждаят от кислород, за да съществуват, туморните клетки могат да живеят без него, достатъчно за тях е да има глюкоза. Нещо повече – туморните клетки са анаеробни (не поемат кислород) и не могат да оцелеят в присъствието на високи концентрации на кислород.


Оказва се, че pH дава стойности за киселинното или алкалното състояние – те са между 0 и 14.


 При стойности от 0 до 6,9 говорим за кисела среда


 7 е неутрална зона


 При стойности от 7,1 до 14,0 средата е алкална


От гледна точка на математиката, pH е десетичен логаритъм и представлява съотношението на позитивно заредените водородни йони (киселинни) и негативно заредените йони (алкални), в един разтвор. В нашия случай разгреждаме нашето тяло, което е съставено предимно от вода – 50-60% от общото ни тегло.


Какво е pH


pH MODULATOR комбинираната формула

Доверете се на комбинираната формула pH MODULATOR, богата на незаменими микроелементи с естествен произход, позволяващи директно усвояване от организма.


Запознайте се с pH Modulator – балансиран микс от натурални алкалообразуващи минерали, микроелементи и субстанции, които подпомагат естественото неутрализиране на излишната киселинност на тялото и поддържат правилния алкално-киселинен баланс в тялото.


Помага за запълването на понижените минерални нива, характерни за организмите с висока киселинност и ги алкализира


Благоприятства нормализирането на киселинно-алкалното равновесие и естественото протичане на физиологичните процеси в тялото


 Формулата на продукта е специално разработена за нуждите на хора с интензивно ежедневие, подложени на стрес, агресивно влияние на околната среда, неправилно хранене и напреднала възраст


Продуктът поддържа нормални нива на киселинност в тялото, която се получава в следствие на стрес, неправилно хранене и др. Повишените нива на киселинност в тялото са предпоставка за сериозни заболявания като метаболична ацидоза. Тя води до загуба на жизненоважни хранителни микроелементи като калций и магнезий, а липсата на тези елементи, от своя страна, предизвикват мигрена, остеопороза и т.н.


Създава неподходяща среда за развитието на бактерии, гъбички и вируси, подпомага червените кръвни клетки да осъществяват основната си функция – транспорт на кислород до всички органи в тялото.


БАЛАНСИРАН МИКС ОТ НАТУРАЛНИ АЛКАЛООБРАЗУВАЩИ МИНЕРАЛИ, МИКРОЕЛЕМЕНТИ И СУБСТАНЦИИ


Важно ли е нивото на pH за нас


Отговорът е: „Да, нивото на pH е от изключително значение за нашето здраве!“


Ние не го усещаме, но често pH нивата ни са или прекалено киселинни, или прекалено алкални за дълъг период от време. Тогава говорим занебалансиран pH. Продължителен pH дисбаланс от единия или другия вид се отразява зле на целия организъм, тъй като фунционирането на отделните органи и на над 4000 ензима е в зависимост от правилния алкално-киселинен баланс в организма ни. Ензимите катализират всички биохимични процеси в тъканите и клетките, поддържат метаболизма, обновяват тялото ни и го предпазват от инфекции.До какво може да доведе небалансираното pH

За съжаление последствията са тежки и често необратими, особено с напредване на възрастта. Въпреки че може да остане незабелязан години наред, небалансираният pH (твърде киселинен или алкален) води до развитието на повечето, ако не и на всички, дегенеративни заболявания, включително сърдечносъдови заболявания, рак и диабет, причина е за наднормено тегло. Покачването или понижаването на pH може да доведе до кристализиране на солите в урината и до образуване на пясък и камъни в бъбреците и пикочния мехур.


ОТ КАКВО НИ ПРЕДПАЗВА pH Modulator


Дългосрочното поддържане на нормално рН предпазва от редица заболявания и нежелани ефекти като:

Главоболие

Акне

Гъбични заболявания

Парадонтоза

Мигрена

Язва

Склероза

Смущения в обмяната на веществата

Диабет

Подагра

Наднормено тегло

Неалкохолна чернодробна стеатоза

Ревматизъм

Възпаления

Остеопороза

Чупливост на костите


СЪЗДАВА НЕПОДХОДЯЩА СРЕДА ЗА РАЗВИТИЕТО НА БАКТЕРИИ, ГЪБИЧКИ И ВИРУСИ

ПРИ КАКВИ СИМПТОМИ да използваме pH MODULATOR


Постигат се бързи и видими резултати при следните заболявания


Газове

Гастрит

Диария

Ентероколит

Киселини

Колики

Нервен стомах

Стомашни спазми

Язвен колит

Язвена болест

Артрит

Артрози

Гонартроза

Коксартроза

Намалена ставна подвижност

Ставни болки

Ставни възпаления

Хемороиди