• PEANIL / ПЕАНИЛ за хронична болка -30 капс

PEANIL / ПЕАНИЛ за хронична болка -30 капс

28.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
7295
Производител:
Naturpharma GmbH Germany

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Пеанил е ново решение в борбата с хроничната болка, коeто регулира функцията на клетките, отговарящи за поддържането на болковия сикнал. Когато ви боли повече от месец или болката отшумява за кратко и после се завръща отново и отново, вземете Peanil! Неговото активно вещество палмитоилетаноламид (PEA) е изпитано в над 30 клинични проучвания и в комбинация L-аскорбинова киселина (витамин С), допринася за нормалното функциониране на нервната и имунната система, за защитата на клетките от оксидативен стрес и намаляването на чувството на отпадналост и умора. 

За разлика от обичайно употребяваните при болкови проблеми нестероидни противовъзпалителни средства , ефектът на Peanil се проявява във времето с натрупване на активните му съставки в организма и е траен, а употребата му не крие сериозни рискове на НСПВС като улцерогенност (развиване на язви), нефротоксичност (увреждане на бъбреците) и бронхоспастичност (свиване на бронхиалните стени, водещо до задух). 

Състав (в 1 капсула):

Палмитоилетаноламид (микронизиран и ултрамикронизиран) 400 мг

Витамин C (L-аскорбинова киселина)  300 мг

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 1 капсула Пеанил около 30 мин преди хранене сутрин и вечер за период от 2 седмици, след което по 1 капсула дневно за период от 30-60 дни. При нужда дозата може отново да бъде увеличена на 2 капсули дневно, а продължителността на приема да бъде удължена.