• PEA PROTEIN – Органичен протеинов шейк от Грах - 500 грама

PEA PROTEIN – Органичен протеинов шейк от Грах - 500 грама

63.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
шейк
Каталожен код:
7697
Производител:
Natural Organics, Inc. (Natures Plus)

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА:

1 доза (20 g) се разбива в 200 ml течност (вода, или за предпочитане студено прясно мляко).


Natures Plus®  | СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на хранителни добавки

ORGANIC PEA е разработен по най-модерната патентована технология на Natural Organics, Inc. за извличане на протеини, витамини и минерали от естествени хранителни източници. Иновативната функция осигурява влагане на най-качествените натурални суровини, които придават чувство на ситост и енергия, без подуване на стомаха и задържане на излишна вода! Както подсказва и името на продукта, протеинът в него е извлечен от органично отгледан градински грах.


За бързо, но балансирано хранене

Протеиновите шейкове ORGANIC® са разработени като заместители на хранене и са изключително подходящи за ангажираните хора, които често пропускат някое от храненията през деня.


За здравословно отслабване

Протеиновите шейкове ORGANIC® имат балансиран състав от хранителни вещества (богат на белтъчини), приемът на които допълва повечето типове хранителен режим при здравословно отслабване.


За повече енергия и по-бързо възстановяване

Протеиновите шейкове ORGANIC® набавят всички необходими (есенциални и не-есенциални) аминокиселини, които в комбинация със съдържащите се във всяка доза сложни въглехидрати, ензими и хранителни влакнини придават на тялото равномерен прилив на енергия през деня и съдействат за по-бързото възстановяване на мускулите след тренировка.


НАТУРАЛЕН СЪСТАВ, НЕ СЪДЪРЖА:

глутен, аспартам, алергени, лактоза, изкуствени оцветители и консерванти.

Бърза поръчка