• PAPA / ПАПА X 60 КАПС.

PAPA / ПАПА X 60 КАПС.

55.74лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
PAPA
Каталожен код:
438
Производител:
BIOHEALTH INTERNATIONAL

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

По-добър  възпроизводствен капацитет за мъже.

Описание :

Искаш да си Баща Мечта? Подготви се с PAPA. 

PAPA е формула, която създадохме за бъдещи бащи. Тя е хранителна добавка, която съчетава важни микро хранителни вещества, за да повлияе по положителен начин на най-важните качества на спермата – броя и подвижността, вискозитета и обема на сперматозоидите . 

Какви са причините за безплодието? 

Причините за безплодието при мъжете може да са всякакви – от напреднала възраст, неблагоприятно влияние на средата, до най-различни медицински причини. В днешно време и 

"Стилът на живот" също е фактор: 

Непрекъснат стрес. 

Понижена физическа активност. 

Неправилно хранене. 

Пушене. 

Прекомерна консумация на кафе. 

Употреба на наркотици и алкохол. 

Редовния прием на PAPA помага в борбата с всички тези вредни фактори. PAPA може значително да подобри качеството на спермата и да помогне за нарастването на броя на сперматозоиди те. 

Редовната употреба може да увеличи шансовете ти да станеш татко. Цялостното полезно действие на PAPA се проявява след поне шестмесечна употреба . 

Основно действие:

За бъдещи бащи 

Спомага за подобряване на качеството на спермата

Подпомага увеличаването на броя, подвижността, скоростта на сперматозоидите и обема на еякулацията

Хранителни вещества и микроелементи за мъжкото репродуктивно здраве 

Аминокиселини, витамини, таурин, фруктоза и глутатион 

PAPA може да подобри шансовете за оплождане.

Какво съдържа :

L-Аргинин 

Аргининът е важен за производството на хормон на растежа от човешкото тяло, както и за възстановяване на мускулите, регулиране на метаболизма, намаляване на телесните мазнини, както и за най-доброто функциониране на сърцето и бъбреците. Изключително важен е и за много голяма част от хормоналните процеси в тялото. 

Глутатион 

Глутатионът е най-силният природен антиоксидант и прочистващо средство. Той е и най-важният антиоксидант в клетките на нашето тяло. Важен както за женската, така и за мъжката плодовитост. Подобрява здравето и качеството на спермата. Що се отнася до женските яйчници, глутатионът има важна роля. Също така, той е един от важните антиоксиданти против стареенето на клетките и кожата. 

Коензим Q10 

Коензим Q10 се съдържа във всяка клетка от човешкото тяло. Действа като антиоксидант, който защитава клетките от вредни молекули. Q10 помага при високо кръвно налягане, мускулна дегенерация свързана със стареенето, както и при синдром на хроничната умора. Играе роля и в намаляването на силата на пристъпите на мигрена. Също така, подобрява подвижността на сперматозоидите при мъжете. 

Съставки: L-карнитин тартрат, L-аргинин хидрохлорид, D-алфа токоферилацетат, обвивка на капсулата: хидроксипропил метилцелулоза (растителна), фруктоза, L-глутатион, таурин, коензим Q10, силициев двуокис, натриев селенит, фолиева киселина. 

Препоръчителен прием: 2 (две) капсули дневно с много течности. 

Важна информация: Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот. 

Не надвишавайте препоръчаната дневна доза. 

Пазете от малки деца. 

Начин на съхранение: Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място. Затваряйте добре след всяка употреба. 


Бърза поръчка