• Ортомол Фертил плюс x 30 дози

Ортомол Фертил плюс x 30 дози

94.90лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
Ортомол Фертил плюс
Каталожен код:
1584
Производител:
ORTHOMOL Германия.

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Ортомол Фертил плюс е комплексна комбинация от микронутриенти, специално разработена за третиране на фертилитет при мъжете. 

Ортомол Фертил плюс е ортомолекулярна хранителна добавка, която е предназначена за диетично третиране на фертилни дисфункции при мъжете. Продукта съдържа добре балансирана комбинация от специфични микронутриенти, като витамини, микроелементи, аминокиселини, антиоксиданти, които са необходими на тялото за образуване на качествени сперматозоиди.

В последните десетилетия са извършени множество опити, които доказват ефективността на определени микронутриенти в случаи на нарушаване на фертилитета и техния благоприятен ефект върху качеството на еякулата.

Ортомол Фертил плюс е създаден въз основа на тези научни резултати, като терапевтичен подход със сложен състав от вещества, който осигурява хранителна подкрепа за третиране на проблемите на мъжкия фертилитет. Микронутриентите, съдържащи се в продукта оказват изключително въздействащ ефект върху качеството и количеството на семенната течност. Ортомол Фертил плюс може да бъде прилаган, също така, като полезна добавка за подкрепа на други медицински техники за борба с нарушенията на фертилитета.

Начин на приложение :

Съдържанието на едно пакетче (= дневна доза) Ортомол Фертил плюс се приема всеки ден по време на хранене или след това, като тази доза може да бъде разпределена на няколко пъти през деня или да бъде приета наведнъж.

За постигане на резултати е необходима продължителна употреба на Ортомол Фертил плюс, като се препоръчва приема да бъде най-малко 3-4 месеца.