• Oraplex / Ораплекс - 30 таблетки срещу херпес

Oraplex / Ораплекс - 30 таблетки срещу херпес

28.90лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
7224

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Oraplex/Ораплекс таблетки при херпес са НОВ ефикасен подход срещу досадните мехури, обриви и болка по лицето и устните, съпътстващи проявите на херпес.


ОРАПЛЕКС таблетки са хранителна добавка, съдържаща в себе си – лизин, цинк, витамин с, витамини в3 и в6, астрагала и цитрусови биофлавоноиди. 

ОРАПЛЕКС е високоефективна формула облекчаваща симптомите на проявление на херпес по устата и лицето, причинени от херпес симплекс вирус тип 1(HSV-1). Подпомага организма при проявата на типичните оплаквания – изтръпване, сърбеж, парене, болка, бодежи, рани, пулсиране, малки мехури, сълзящи мехури.  Ораплекс таблетки, вземани веднага с първите симптоми – пулсиране на засегнатия участък или зачервяване, парене, изтръпване подуване – създават в организма висока концентрация на мощна действаща комбинация от активни вещества и не позволяват появата на мехури и рани по устните и лицето.   

ОРАПЛЕКС таблетки са предназначени за употреба веднага с усещането на първите симптоми за появата на херпес, след установяване на неговата проява или за превенция.

Състав:

Лизин хидрохлорид: 625mg

Аскорбинова киселина / Витамин С: 250mg

Цитрусови биофлавоноиди екстракт: 200 mg

Цинк амино ацид хелат: 50 mg (екв. цинк 10mg)

Никотинамид / Витамин B3: 10 mg

Пиридоксин хидрохлорид / Витамин B6:10 mg

Астрагала корен екстракт (Astragalus membranaceus): 50 mg (екв.на сух корен)