• Optimized NAD+ Cell Regenerator™ and Resveratrol Никотинамид Рибозид и Ресвератрол - 30 капсули

Optimized NAD+ Cell Regenerator™ and Resveratrol Никотинамид Рибозид и Ресвератрол - 30 капсули

99.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
8163
Производител:
LIFE EXTENSION® USA

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Натурална формула, комбинираща мощни антиоксиданти за дълголетие. Осигурява висока защита срещу стареенето на клетките.

 

Ползи

Поддържа нормалното производство на енергия в клетките.

Може да помогне в борбата със стареенето на клетъчно ниво.

Подпомага нормалната когнитивна функция при възрастни в напреднала възраст.

Свързаният с възрастта спад в клетъчния метаболизъм и производството на енергия може да доведе до усещане за умора и да повлияе негативно на мотивацията при изпълнение на ежедневните задачи.

NIAGEN® никотинамид рибозид в Optimized NAD+ Cell Regenerator ™ and Resveratrol повишава клетъчните нива на ензима NAD+, който е критичен за нормалното производство на клетъчна енергия. Също така повишаването на нивата на NAD+ насърчава нормалната когнитивна функция при възрастните в напреднала възраст и допринася за поддържането на нивата на кръвната захар, които вече са в нормалните граници.

LIFE Extension® е сред първите, които доказват невероятните ползи за здравето както на ресвератрола, така и на по-късен етап, на NIAGEN® - първата търговска форма на никотинамид рибозид. Сега и двете мощни хранителни вещества, насърчаващи здравето на клетките и дълголетието, се предлагат в единна, удобна формула против стареене.

Optimized NAD+ Cell Regenerator™ and Resveratrol съчетава редица уникални хранителни вещества за насърчаване на дълголетието и подкрепа за нормалното производство на клетъчна енергия - NIAGEN® никотинамид рибозид, транс-ресвератрол, кверцетин, фисетин и др. В комбинация тези съставки поддържат здравословния клетъчен метаболизъм, борят се с умората, свързана с възрастта, и помагат за регулиране на гените, които контролират стареенето и други. 


Клинични изследвания

Неотдавнашни клинични проучвания разкриват, че 250 mg никотинамид рибозид води до 40% увеличение на нивата на NAD+.

Ресвератрол играе роля за подобряване на здравословната чувствителност към инсулин, която помага за насърчаване на засилената митохондриална функция. Освен това той насърчава здравословния възпалителен отговор и предпазва от неблагоприятните ефекти на диетата с високо съдържание на мазнини.

Optimized NAD+ Cell Regenerator™ and Resveratrol съдържа фисетин и кверцетин - фитонутриентни съединения, които могат да увеличат ефектите на ресвератрола, да насърчат сърдечно-съдовото здраве и клетъчните и митохондриални функции. Освен това, може да намали оксидативния стрес, да насърчи здравословния възпалителен отговор и здравословната генна експресия. 

Растителна целулозна капсула, микрокристална целулоза, силициев диоксид, стеаринова киселина, малтодекстрин.


Не съдържа: ГМО.

Хранителна добавка, 30 V- капсули.  


Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за поддържане на нормалното митохондриално производство на енергия. Антиоксидант. Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: по 1 капсула дневно.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на опаковката.  

Бърза поръчка