• Optimized Broccoli and Cruciferous Blend / Оптимайзд Броколи и Круциферос Бленд - 30 таблетки

Optimized Broccoli and Cruciferous Blend / Оптимайзд Броколи и Круциферос Бленд - 30 таблетки

89.20лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
8332
Производител:
LIFE EXTENSION® USA

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Биоактивна формула, подпомагаща хормоналния баланс.

Тази формула съдържа иновативен екстракт от броколи TrueBroc® в комбинация с екстракти от крес и зеле, DIM (дииндолилметан) и др.

Кръстоцветните зеленчуци са здравословни. Голяма част от хората ги готвят, което намалява количеството съединения, стимулиращи здравето. В суров вид кръстоцветните зеленчуци са почти невъзможни за консумация. Поради тази причина LIFE Extension създава хранителна добавка с броколи, която да осигури защита на клетките и поддържане на цялостното здравословно състояние.


Ползи

Иновативната формула от броколи имитира клетъчните ползи на суровите броколи.

Оптимизира производството на сулфорафан - съединение, което защитава клетките.

Съдържащите се в добавката крес, зеле и DIM насърчават здравето на черния дроб, метаболизма на естрогените и хормоналното здраве.

Биохимията на този зеленчук всъщност е доста интересна. Броколи съдържа няколко стимулиращи здравето съединения, включително глюкорафанин. Глюкорафанинът се превръща от ензима мирозиназа в сулфорафан, който защитава клетъчното здраве и насърчава функцията на клетките.


Иновативна техника за капсулиране

Вероятно си задавате въпроса защо сулфорафанът не е направен под формата на софтгел капсула? Тъй като съединението е нестабилно. За да може тялото да се възползва от свойствата на сулфорафана, на първо място трябва да получи мирозиназата, за да може глюкорафанин да метаболизира във възможно най-много сулфорафан, и цялото това действие да се случи в храносмилателната система, за да се избегне преждевременното разграждане на сулфорафана.

LIFE Extension разделя мирозиназата от глюкорафанина в двуслойна таблетка, за да оптимизира превръщането на глюкорафанин в сулфорафан.


Крес, зеле и други

В допълнение към броколи в състава на добавката са включени растения като крес и зеле. Те предоставят фитонутриенти като глюкозинолати, изотиоцианати, карнозна киселина и карнозол - активни съединения, които насърчават здравословния естрогенен метаболизъм и клетъчното делене. Екстрактът от зеле, богат на бензил изотиоцианат (BITC), също помага за поддържане на клетките здрави. 


DIM (дииндолилметан)

И накрая, тази формула съдържа DIM (дииндолилметан), съединение, за което е установено, че модулира благоприятно естрогенния метаболизъм и насърчава здравословните чернодробни ензими, които спомагат за инхибиране на естрогенни метаболити и ксеноестрогени.

Микрокристална целулоза, малтодекстрин, обвивка (метакрилова киселина кополимерна дисперсия, хипромелоза, пропилен гликол), кроскармелоза натрий, стеаринова киселина, силициев диоксид.


Не съдържа: ГМО. 

Хранителна добавка, 30 стомашно-устойчиви таблетки.


Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното функциониране организма, както и за нормални нива на токсините в организма.

Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: по 1 таблетка дневно.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Бърза поръчка