• OMNI - BIOTIC STRES REPAIR / ОМНИ‑БИОТИК® Стрес Рипеър - 28 сашета

OMNI - BIOTIC STRES REPAIR / ОМНИ‑БИОТИК® Стрес Рипеър - 28 сашета

64.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сашета
Каталожен код:
7834
Производител:
OMNI BIOTIC

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Нервност, стрес, стомахът се свива, храносмилането ви е зле, чувствате се като опустошен… Какво се е случило в тялото Ви? Стрес!

Окажем ли се в стресова ситуация, мозъкът за милисекунди освобождава стресови хормони. Покачва се кръвното налягане, ускорява се пулсът и дишането, увеличава се кръвната захар и кръвооросяването на кожата и мускулите. При 85% от хората храносмилането или се свръхактивира във формата на диария, или пък съвсем замира и страдат от запек.  В началото се появява почти безсимптомно възпаление на чревната лигавица, а с времето може да се стигне до трайно раздразнено и пропускливо черво. Възможно ли е чрез приема на пробиотични бактерии да овладеем инфекциите и възстановим нормалните функции на червата след стрес? Здравето и добрата работа на чревните ни бактерии са от решаващо значение за това дали ще можем добре да се справим със стреса или той ще ни направи болни и нервни. Затова насреща е Омни-Биотик Стрес Рипеър – синбиотик, който работи за възстановяване на чревната бариера и овладяване на хроничните възпаления в червата след стресови ситуации. Подходящ при хора под силен и продължителен стрес, страдащи от burn-out или безсъние.


Как действа?

Омни-Биотик Стрес Рипеър е подходящ при дразнимо черво и хронично възпаление на червата. Включените бактериални щамове работят за овладяване именно на онези възпаления, които тихо и продължително тлеят в червата.

Омни-Биотик Стрес Рипеър е подходящ при хора с наднормено тегло и затлъстяване, подложени на хроничен стрес

Омни-Биотик Стрес Рипеър може да се приема при burn-out, депресия или безсъние, предизвикано от стрес. Продуктът спомага за  възстановяване на нарушената чревна бариера и синтеза на серотонин и мелатонин, като по този начин подобрява настроението и качеството на съня.

Омни-Биотик Стрес Рипеър може да се приема от пациенти с хронични възпаления на ставите

Омни-Биотик Стрес Рипеър може да се приема от пациенти с фамилна обремененост от рак на дебелото черво, както и при такива след частична резекция на дебелото черво в резултат на онкологично заболяване


Състав:

9 бактерийни щама, прецизно изследвани за показанието.

Общо 7,5 милиарда бактерии, които са стомашно и жлъчно резистентни и със способност за възпроизвеждане, в едно саше (3g).

Bifidobacterium bifidum W23

Bifidobacterium lactis W51

Bifidobacterium lactis W52

Lactobacillus acidophilus W22

Lactobacillus casei W56

Lactobacillus paracasei W20

Lactobacillus plantarum W62

Lactobacillus salivarius W24

Lactococcus lactis W19

Съставки на матрицата: Царевично нишесте, малтодекстрин, инулин, калиев хлорид, магнезиев сулфат, фруктоолигозахариди (FOS), ензими (амилази), манганов сулфат. Тази матрица е важна за високата активност и ефикасност на избраните противовъзпалителни бактерийни щамове.


Дозиране и начин на прием

Краткосрочен прием – седмица/две :

след провеждане изследване на червата

в случай, че човек е попаднал в стресова ситуация и се бори с нейното преодоляване и последиците от нея

Дозировка: 1-2 прахчета дневно (сутрин и вечер) след активиране на бактериите в чаша вода според инструкциите.


Дългосрочен прием – минимум 2 месеца :

в случаите, свързани с разстройства във функцията на червата, предизвикани от стрес

в случаите на проблеми с психичното здраве, причинени от Синдром на раздразненото черво

безсъние и депресия, причинени от хроничен стрес

Burn-out синдром

дегенеративни нарушения на мозъка след инсулт, при старческа деменция и др.

при проблеми с концентрацията и скоростта на реакция


Дозировка: 1-2 прахчета дневно (сутрин, преди закуска и вечер, преди сън) след активиране на бактериите в чаша вода според инструкциите в листовката и на опаковката на продукта