• NOW Shark cartilage (хрущял от акула) 750мг 100 капсули

NOW Shark cartilage (хрущял от акула) 750мг 100 капсули

43.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
4845
Производител:
Bulvit LTD

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Ползи от приема на хрущял от акула:

✔притежава противотумурен ефект;

✔помага срещу диабетични ретинопатии като подтиска процеса ангиогенеза;

✔осигурява антиоксидантна защита;

✔стимулира и подсилва имунната система;

✔предпазва от вирусни и грипни заболявания;

✔повишава производството на антитела и бели кръвни клетки;

✔успокоява болката в ставите.Хрущялът от акула е съединителна тъкан, съставена от мукополизахариди, сред които хондроитин сулфат, а също така и от белтъци, калций, сяра и колаген. Някои  от веществата съдържащи се  в хрущяла от акула, притежават силни  антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Именно противовъзпалителното свойство на хрущяла от акула, го превръща в подходящо средство за  лечение на травми в костите и ставите, най – вече при активно спортуващите хора. Хрущяла от акула може да се прилага и при  ревматоиден артрит, артрози (шипове), разрушаване на костите и остеопороза, трудно зарастващи рани, псориазис, кожни заболявания и очни заболявания.


Хрущялът от акула стимулира формирането на антитела, увеличава броя на белите кръвни клетки и тромбоцити в кръвта. В него се съдържат и редица други активни съставки, като най-важната е вид протеин, който функционира като инхибитор на ангиогенеза – процес на развитие на нови кръвоносни съдове при растеж. Благодарение на този ефект, той оказва благотворно влияние при ракови образувания, като не позволява образуването на нови мрежи от кръвоносни съдове и така ги лишават от хранителни вещества.


Хрущялът от акула е много подходящ при понижен имунитет, често повтарящи се вирусни и грипни заболявания, както и при продължителни  стрес и умора.


Хрущялът от акула помага срещу диабетични ретинопатии, разпадане на макулата, които се характеризират с растежa на нови кръвоносни съдове вътре в окото.


Дозировка: 

Шест капсули 1-2 пъти дневно по време на хранене.


Хранително съдържание в шест капсули:

Хрущял от акула - 4500мг

Калций - 810мг

Натрий - 40мг

Фосфор - 405мг

Протеин - 2г

Въглехидрати - 0.9г

Мукополизахариди - 720мг


Продукта не съдържа: Сол, захар, нишесте, пшеница, мая, царевица, глутен, соя, яйца, мляко, консерванти и ракообразни.