Познавате ли Apa Care - тя се грижи за Вашите зъби, както никоя друга паста.

Познавате ли Apa Care - тя се грижи за Вашите зъби, както никоя друга паста. />

14/08/2017

Медицинският хидрроксилапатит (течен зъбен емайл) се отлага по зъбите в процеса на ползване на продуктите и запълва неравностите.
Apa Care (АПА КЕЪР) изглажда видимо зъбната повърхност, реминерализира и премахва началните кариеси. Зъбите възстановяват своята естествена белота.
Apa Care (АПА КЕЪР) импрегнира порите, изсветлява зъбната повърхност и възпрепятства образуването на нова бактериална плака.

Течен зъбен емайл
Наночастиците на хидроксилапатита проникват и в най-малките пукнатини и неравности и се разполагат като защитен филм върху зъбната повърхност и корените. Хидроксилапатитът (течен зъбен емайл) реминерализира и възстановява с продължаващо действие твърдата тъкан на зъбите. Заедно с флуорида, нано-хидроксилапатитът е в състояние да минерализира по-ефикасно, отколкото флуоридът самостоятелно, което предоставя нови възможности на приложение и на двата минерала в терапията на кариеси и грижата за запазване на зъбите.

Apa Care (АПА КЕЪР) импрегнира порите, изсветлява зъбната повърхност и действа отблъскващо на новите отлагания. Чувствителността на зъбите рязко и трайно намалява благодарение на затварянето на отворените дентални тубули. Благодарение на патентованата формула, съдържащите се в Apa Care (АПА КЕЪР) флуорид и нано-хидроксилапатит могат да бъдат заедно и едновременно доставени до зъбите, без преди това флуорът да се е свързал с хидроксилапатита. За реминерализиращата „процедура“ след избелване и почистване на зъбите от страна на специалист, както и за ежедневна реминерализираща грижа за зъбите, се препоръчва Apa Care (АПА КЕЪР) & Repair гел, високо обогатен с течен зъбен емайл.

Течният зъбен емайл в Apa Care (АПА КЕЪР) обгръща зъба по време на ежедневното почистване. Медицинският нано-хидроксилапатит – минералът, от който се състои зъбният емайл, се отлага по зъбите в процеса на четкането и запълва неравностите.
Apa Care (АПА КЕЪР) изглажда зъбите видимо, реминерализира и възстановява започващите кариеси. Зъбите биват изсветлени и възстановяват своята естествена белота. Apa Care (АПА КЕЪР) паста за зъби и възстановяващ гел Apa Care (АПА КЕЪР) & Repair намаляват чувствителността, например при чувствителни шийки, и предпазват от ерозия на зъбите в резултат на употреба на храни с повишено киселинно съдържание.

Apa Care (АПА КЕЪР) предпазва от зъбна плака и бактерии.
Apa Care (АПА КЕЪР) образува един вид бял „защитен слой“ от нано-хидроксилапатит (Apa) и „изкуствен зъбен емайл“ върху зъбната повърхност, която в продължение на деня/нощта бива измествана от атакуващите я бактериални отлагания и оцветявания. При ежедневна употреба на Apa Care (АПА КЕЪР) защитният слой се обновява постоянно и защитава зъбите непрекъснато.

Apa Care (АПА КЕЪР) заглажда наранения зъбен емайл и намалява чувствителността.
Порите по зъбната повърхност, малките дефекти и откритите дентални тубули биват запълнени посредством фините кристали на хидроксилапатита (Apa) в Apa Care (АПА КЕЪР). Трайно и в съществена степен бива намалена чувствителността на зъбите, особено усещането за студено.

Apa Care (АПА КЕЪР) реминерализира зъбите.
Съдържащият се в Apa Care (АПА КЕЪР) нано-хидроксилапатит (Apa) предизвиква реминерализация на зъбите и стимулира редукцията на кариеси (в начална фаза). Хидроксилапатитът действа като естествен избелващ агент, редовната му употреба води до видимо изсветляване на зъбите. Активизира се изчистването на зъбите от оцветявания като например белите петна.

Резултати от употребата на Apa Care (АПА КЕЪР):
• Значително намалява образуването на нови кариеси;
• Възстановява изгубения зъбен емайл;
• Укрепва, уплътнява и втвърдява емайла;
• Предотвратява образуването на рани и кървящи венци;
• Ефикасно премахва чувствителността на зъбите;
• Предпазва от зъбна плака и бактериални инфекции.