Искате ли да бъдете спокойни за здравето си и че давате най-доброто за своето тяло?

Искате ли да бъдете спокойни за здравето си и че давате най-доброто за своето тяло? />

За да оцелеят в суровите условия на Севера, с недостиг на слънце, особено през зимата, местните обитатели бързо са се научили, че ако ежедневно консумират рибено масло от треска, то се превръща в чудесен лек за здравето като цяло, а също така предпазва от рахит и ревматични болки.

Peter Möller забелязва, че обитателите на западното норвежко крайбрежие много рядко се разболяват, благодарение на честата консумация на рибено масло от треска.

Започвайки от тези прозрения, той се отдава на изследователска дейност и откриването на методи за производство на рибено масло от дроб на треска с по-добър вкус, по-високо качество и по-достъпна цена. Така той разработва и патентова парният метод за извличане на свежо рибено масло от дроб на треска, същевременно запазвайки неговите хранителни качества.

Това е началото на неговата компания и марка Möller's, основана през 1854 г. в Лофотен, Арктическото Норвежко крайбрежие с най-чистите ледени води и най-висококачественият суров материал.

Искате ли да бъдете спокойни за здравето си и че давате най-доброто за своето тяло?

Продуктите на Möller's ще Ви помогнат за това.

Маслото от черен дроб на треска е един от най-добрите източници на Omega-3, а също съдържа и витамини А и D. Те действат в комбинация с други хранителни вещества, за да поддържат нормално функционираща имунна система.
Така дава сили да се бориш с инфекциите.

Ежедневният прием на 250 mg DHA, например чрез масло от черен дроб на треска, допринася за нормалното функциониране на вашия мозък.

Витамин D е важно хранително вещество за новородените. Той подпомага усвояването на калций и фосфор, което е полезно за развитието на здрави кости и зъби.

DHA допринася за нормалното развитие на зрението при новородени и малки деца и по-късно за поддържане на нормално зрение и при възрастни хора.

Диетата на майката по време на бременност влияе върху здравето на нейното дете, както в утробата, така и след раждането.
Omega-3, погълнат от майката по време на бременност и кърменето, се прехвърля на детето, като по този начин допринася за развитието както на мозъка, така и на зрението на детето.

Ако приемате масло от черен дроб на треска като източник на Oмега-3 с напредване на възрастта, вие се възползвате от ефектите на витамин D, който е важен и за здравословното стареене. Витамин D помага за поддържане на нормална костна структура, мускулна функция и съединителната тъкан, от които има много в ставите. 

https://www.aptekadetelina.bg/product/search?search=moller

Източник : https://www.mollers.bg/