Forever Young Тотална грижа - Колаген и Сух серум.Мощен регенериращ и подмладяващ ефект

Forever Young Тотална грижа - Колаген и Сух серум.Мощен регенериращ и подмладяващ ефект />

13/06/2021

Forever Young Total Care е комплект продукти от серията Forever Young - Колаген и Сух серум.

Collagen Forever young представлява чист хидролизиран колаген със съдържание на една капсула: Collagen 600 mg.

КОЛАГЕН – НАЙ-ВАЖНИЯТ ПРОТЕИН

Колагенът е протеин с най-високо съдържание в човешкия организъм. Той е основен градивен елемент на кожата, ставите, костите, сухожилията и мускулите. Набавянето на достатъчни количества колаген има мигновен подмладяващ ефект – кожата се изглажда, размерът на бръчките значително намалява, нежеланите пигментации изчезват. Колагенът има благоприятен ефект и върху косата, която става по-гъста и се намалява ефектът на раздвоените краища. Същевременно се повлиява и здравината на ноктите. Колагенът е отговорен за подвижността и еластичността на ставите, нормалното състояние на костите и нормалната функция на кръвоносните съдове и мускулите. Клинични проучвания доказват, че колагенът оказва благоприятно въздействие върху ставния хрущял, като намалява дискомфорта и сковаността. Редица проучвания доказват и положителния ефект на колагена при дискомфорт в ставите при млади, активно спортуващи хора.

ГОЛЕМИНАТА НА МОЛЕКУЛАТА Е ВАЖНА

За да бъде усвоена от човешкия организъм, колагеновата молекула трябва да бъде предварително хидролизирана (разделена) на по-малки колагенови пептиди. За достигане на максимално висока бионаличност е необходимо пептидите да бъдат с възможно най-ниска големина на молекулите. Всяка капсула Collagen Forever young съдържа 600 mg чист хидролизиран колаген с големина под 1 kDa (килодалтон). Това осигурява снабдяване на организма с оптимално количество колагенови пептиди, за да има терапевтично повлияване на ставните хрущяли, сухожилията и кожата.

Dry Serum Forever young представлява комбинация на стандартизирани екстракти със съдържание на една капсула:

Алфа липоева киселина, Акай бери екстракт, Вит С, Глюкозамин, Зелен чай екстракт, Коензим Q10, Вит Е, Ниацин, Цинк, Хиалуронова киселина, Бета каротен, Копър, Вит В6, Лутеин, Екстаркт черен пипер, Вит А, Биотин, Селен, Астаксантин.

АНТИОКСИДАНТНА АКТИВНОСТ

Регенериращият и подламдяващ ефект на екстрактите от алфа-липоева киселина, акай бери, коензим Q10 (убихинон), зелен чай, астаксантин, както и витамин С, се дължи на тяхната доказано мощно антиоксидантно действие . Тяхната роля е да свържат свободните радикали, като по този начин ги обезвреждат и така предпазват клетките на кожата от вредното влияние на околната среда (UV-лъчи, замърсяване, цигарен дим). По този начин всички клетки в организма са защитени и могат да изпълняват правилно и за по-дълго функцията си. Това е особено важно за кожата, нервните клетки на мозъка и хепатоцитите на черния дроб, които са особено чувствителни към окисление. Кожата възстановява еластичността си, косата става по-плътна, а ноктите не се чупят. От друга страна антиоксидантите подпомагат функцията на имунната система.
Витамините и минералите в Dry Serum Forever Young са от съществено значение за правилното протичане на всички биохимични реакции в човешкия организъм. Те стимулират имунната система и осигуряват прецизната хормонална регулация. Особено важни са за подобряване на външния вид на лицето, косата, ноктите, зрителния апарат, опорно-двигателната система, нервната система.

КОМБИНАЦИЯ С КОЛАГЕН

Хиалуроновата киселина и глюкозаминът в комбинация с Collagen Forever young подпомагат по-ефективното натрупване на колагена в кожата, особено на лицето. Комбинацията от трите съставки осигурява здрава кожа, коса и нокти. Състоянието на кожата мощно се подобрява – тя става по-еластична, намалява се дълбочината на бръчките и е защитена от появата на нежелани пигментации.
Като допълнителен ефект се благоприятства и опорно-двигателна система – повишава се еластичността на ставите и се третира тяхната скованост.

източник : https://mgnlabs.com/

На промоционална цена в нашата Онлайн Аптека:

https://www.aptekadetelina.bg/kolagen-i-suh-serum-forever-young-totalna-grija?search=7479